کد خبر 1715008
تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
5505669.jpg

با حضور و استقبال گسترده مردم، پیکر شهید «ناصر جوهرزاده» از شهیدان تازه شناسایی‌شده دوران دفاع مقدس پس از ۳۹ سال وارد فرودگاه بین‌المللی بوشهر شد.

به گزارش مشرق، مراسم استقبال از پیکر شهید «ناصر جوهرزاده» صبح پنجشنبه با حضور گسترده مردم و مسئولان در فرودگاه بین‌المللی بوشهر برگزار شد و این شهید پس از ۳۹ سال به خانه برگشت.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر گفت: شهید «ناصر جوهرزاده» از شهدای دوران دفاع مقدس است که در سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید.

نعمت‌الله غلام‌پور افزود: این شهید ۳۹ سال مفقودالاثر و ناپدید بود که به تازگی شناسایی شده و به خانواده او اعلام شد.

وی اضافه کرد: پیکر این شهید گران‌قدر صبح امروز به استان بوشهر منتقل و در فرودگاه بین‌المللی بوشهر از آن استقبال شد.

غلام‌پور ادامه داد: پس از استقبال، شهید به ناحیه مقاومت بسیج مرکزی منتقل شد و دوستداران شهید و شهادت می‌ت انند پنج‌شنبه و جمعه برای زیارت پیکر آن به این مکان بروند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر بیان کرد: شب وداع با شهید جوهرزاده جمعه ساعت ۲۰ در گلزار شهدای بهشت صادق بوشهر برگزار می‌شود.

غلام‌پور گفت: آئین تشییع و خاکسپاری شهید جوهرزاده نیز صبح شنبه ۲۷ اردیبهشت از ساعت ۶ صبح در ناحیه بسیج مرکزی آغاز می‌شود و پس از خواندن زیارت عاشورا، ساعت ۷ پیکر شهید تا گلزار شهدای بهشت صادق بر دوش مردم تشییع خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • DE ۱۳:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۵
    4 0
    ولا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله أمواتًا بل أحياء عند ربهم يرزقون "
  • IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
    0 0
    عمدا اینا را بتدریج تفحص میکنن و درمیارن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس