کد خبر 1712794
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۱
حسینی از فهرست استقلال خط می‌خورد؟

سیدحسین حسینی کاپیتان تیم استقلال به احتمال زیاد در بازی با چادرملو به دلیل سرماخوردگی غایب خواهد بود تا محمدرضا خالدآبادی فرصت داشته باشد پس از هفته‌ها نیمکت‌نشینی، درون دروازه آبی‌ها قرار گیرد.

به گزارش مشرق، سیدحسینی حسینی در فصلی که استقلال روزهای خوشی را تجربه نکرد و نتوانست انتظارات هواداران خود را برآورده کند، درون دروازه این تیم خوش درخشید و عملکرد بسیار خوبی را از خود بر جای گذاشت.

حسینی که خود را آماده بازی با چادرملو در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر باشگاه‌های ایران می‌کرد، با سرماخوردگی شدید روبه‌رو شده تا نتواند در تمرینات آماده‌سازی تیمش شرکت کند.

به نظر می‌رسد با توجه به شرایط جسمانی کاپیتان استقلال، او نتواند در بازی با چادرملو تیمش را همراهی کند و به احتمال زیاد از فهرست آبی‌ها کنار گذاشته خواهد شد.

در صورت عدم حضور حسینی، این فرصت در اختیار محمدرضا خالدآبادی قرار خواهد گرفت تا پس از هفته‌ها نیمکت‌نشینی، درون دروازه آبی‌ها قرار بگیرد.

تیم فوتبال استقلال روز پنجشنبه هجدهم اردیبهشت در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر باشگاه‌های ایران به مصاف چادرملو خواهد رفت.

استقلال در حال حاضر با کسب ۳۳ امتیاز در جایگاه هشتم جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار دارد.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۶
    2 0
    سید عقاب بهترین دروازه بان حال حاضر فوتبال اسیا
  • IR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۷
    1 0
    آقای جباری باید این دوبازی آخر رو از بازیکن های جوان و ذخیره استفاده کنه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس