کد خبر 1708637
تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
راهور

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از شناسایی و برخورد جدی با رانندگان متخلف و خودروهای دارای حرکات نمایشی و پرخطر در معابر شهری خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی؛ رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از شناسایی و برخورد جدی با رانندگان متخلف و خودروهای دارای حرکات نمایشی و پرخطر در معابر شهری خبر داد.

وی گفت: در پی رصدهای انجام‌شده از طریق شبکه‌های اجتماعی، یک دستگاه خودروی سواری "کوئیک" که با انجام حرکات نمایشی و مارپیچ در معابر شهر زاهدان موجب ایجاد رعب و وحشت میان شهروندان شده بود، با جدیت و پیگیری پلیس راهور استان سیستان و بلوچستان شناسایی و برای سیر مراحل قانونی توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا افزود: گواهینامه راننده این خودرو به مدت سه ماه توقیف شده و با وی برابر قانون برخورد خواهد شد.

وی تأکید کرد: امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است و اجازه نخواهیم داد عده‌ای راننده قانون‌گریز، با حرکات پرخطر خود، امنیت ترافیکی هموطنان را به خطر بیندازند. پلیس راهور با این افراد برخورد قاطع کرده و خودروهای متخلف به پارکینگ منتقل خواهند شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۱۹:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
    1 0
    همش تبلیغه اگر موثر بود شاهد کاهش ان میشدیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس