واشنگتن: ایران باید برنامه غنی‌سازی و تسلیحاتی را متوقف کند!

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکرار ادعاهای فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در غرب آسیا درباره ایران، مدعی شد که تهران باید برنامه غنی‌سازی و همچنین تسلیحاتی خود را متوقف و حذف کند!

به گزارش مشرق به نقل از وزارت خارجه آمریکا، تَمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست مطبوعاتی خود ادعای استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره ایران را تکرار کرد و گفت که ایران باید برنامه غنی‌سازی و تسلیحاتی خود را متوقف و حذف کند!

بروس گفت: استیو ویتکاف با وزیر خارجه ایران مذاکراتی داشت که به میزبانی وزیر خارجه عمان انجام شد. همانطور که در بیانیه کاخ سفید توضیح داده شد «مذاکرات خیلی مثبت و سازنده بود و طرفین درباره ملاقات دوباره در روز شنبه هفته آینده توافق کردند.»

وی افزود: هدف ما همچنان روشن است. به گفته ویتکاف، «توافق با ایران تنها زمانی نهایی خواهد شد که ترامپ تایید کند. هرگونه ترتیبات نهایی باید چهارچوبی را برای صلح، ثبات و سعادت خاورمیانه (غرب آسیا) فراهم آورد و این بدان معناست که ایران باید برنامه غنی‌سازی هسته‌ای و همچنین برنامه تسلیحاتی‌اش را متوقف و حذف کند. ایجاد توافقی محکم و در عین حال عادلانه و پایدار، برای جهان الزامی است و این چیزی است که رئیس جمهور ترامپ از من خواسته است که انجام دهم.»

بروس اضافه کرد: آنچه من می‌توانم بگویم این است که وزیر (خارجه) و همینطور رئیس جمهور و ویتکاف، به روشنی اعلام کردند که ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای یا برنامه غنی‌سازی داشته باشد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: یک هدف وجود دارد و آن هم این است که ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای یا برنامه غنی‌سازی داشته باشد. و فکر می‌کنم شروع کار از این نقطه، خیلی آسان آسان است و می‌دانیم که در حال کار روی این موضوع هستند.

ادعاهای پوچ مقامات آمریکایی درباره توقف غنی‌سازی ایران به منظور انجام فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای در حالی مطرح می‌شود که تهران بارها اعلام کرده است که زیر بار مطالبات زیاده خواهانه طرف‌های غربی و آمریکایی نمی‌رود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 39
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    24 5
    غلط کردین اینکار را بکند تا مثل لیبی شود اگر مسئولان ما احمق باشند این خواسته کفتارهایی مثل شما را انجام می دهند تا مثل صدام قذافی و اسد شویم
    • IL ۱۶:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
      12 2
      همه‌اش تقصیر ما هست که این مسخره بازی رو تموم نمی‌کنیم. همین که بمب هسته‌ای رو آزمایش کنیم به دست و پای ما می‌افتن برای صلح
    • ایرانی GB ۱۶:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
      6 0
      حالا این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا واقعا" زنه یا ترنسه ؟
    • IR ۱۷:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
      3 0
      من هسته شکن میفروشم من هم باید کار خودم رو کنار بگذارم برای چهارتا موزائیک که برای کارم اجاره کردم و یک گارتن که هسته شکن ها رو روش گذاشتم برای فروش ماهی سه میلیون تومان اجاره میدم پس زندگی ما چی میشه حالا که ـعای ظریف رفیق گرمابه آمریکایی ها هستند میشه ازشون بخواهند هسته شکن های منو معاف از تحریم کنند با تشکر
  • سید IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    19 5
    بفرما ! متوهمان امید بخش بودن مذاکرات با یانکی ها تحویل بگیرند! آخرش هم برای پابوس یا ..... بوس باید نزد ارباب بروند !
  • IR ۱۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    15 3
    شما خودشو ناراحت نکن ! سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هنوز بچه س و ... زیادی خورده.
  • IR ۱۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    12 2
    توافق با ایران تنها زمانی نهایی خواهد شد که ترامپ تایید کند.// آخه ترامپ داخل آدمه؟...... صدای واق واق میاد. یه گله از توله ها و قلاده های آمریکا میگن : آره آدمه!! سگای مریم هم تایید می کنن.
  • عبدالله عبد خدا IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    16 2
    شیشه دارویت را قبل از مصرف تکان بده یانکی !!!
    • ایرانی GB ۱۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
      3 1
      داداش , اینها تو خط تزریقات هستن , شیشه دارو کفاف شون رو نمیکنه
  • مصطفی IR ۱۳:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    9 0
    چشم دست شما درد نکنه ، اگر موضوع دیگری هم هست بفرمائید تا انجام بدیم، یک وقت دلخور نشی ها
  • مجتبی صابری IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    5 0
    باسلام اگر مسولین مذاکره کننده به صحبن رهبری عمل کنند مشکلی نیست
  • ارش IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    5 0
    شتر‌درخواب‌بیند‌پنبه‌دانه
  • رضا IR ۱۴:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    4 0
    حتما نظرات امریکا رو انجام میدیم ولی چشم در مقابل چشم هر وقت امریکا خودش غنی سازی و سلاح هسته ایی رو کنار گذاشت ما هم کنار میزاریم .شک نکنید
  • IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    4 0
    باشه ابله احمق
  • بی نام IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    4 0
    برو بابا کشکتو بساب.
  • IR ۱۵:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    0 0
    بلوف زنی از الزامات چانه زنی غرب است . حذف را می گویند تا ایران به ۳ درصد غنی سازی راضی شود.ایران نیز باید غنی سازی مورد نیاز صنایع را مطرح کند و پافشاری کند .مگر آنکه غرب کاملا به رفع تحریمها و سرمایه گذاری عمل کند آنگاه درباره ۳ درصدی هم می شود م اکره کرد .
  • استوار IR ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    2 3
    خانم بروس : توافق همان برجام است و ما طبق آن و مفاد آن مذاکره خواهیم کرد تهدیدات شما مصرف داخلی دارد....اول لغو تمام تحریم ها و دوم بازگشت ایران به غنی سازی معین در برجام
  • IR ۱۵:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    0 0
    چشم! امر دیگری نبود ؟؟ اگر واقعا اینها نه عامل دفاع مرزی ایران بلکه عامل جنگ افروزیه و بقول شما انقد بده پس چرا خوده ایالات متحده دست از تولید بی وقفه، صادرات، خرید و فروششون بر نمیداره ؟؟؟
  • IR ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    1 0
    .... دیگه روتون زیاد شده.
  • ناشناس IR ۱۶:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    3 0
    غلط کردی بی پدر . ما ذره ای غنی سازی را کم نمی‌کنیم. هم موشک برای دفاع از ایران عزیز داریم. هم اورانیوم غنی سازی میکنیم برای مقاصد صلح آمیز. و هم اسرائیل باید از بین برود. و هم آمریکا باید از غرب آسیا برود. زنده باد ایران و ایرانی.
  • IR ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    2 0
    ... نخور شغال
  • IR ۱۶:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    2 0
    زرشک
  • IR ۱۶:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    3 0
    تو رو خدا این رو قبول نکنید ها، بگید آمریکا زیاده خواهی میکند و مذاکره رو ول کنید، ترامپ آدم نیست که کسی بخواد باهاش مذاکره کنه، بره به جهنم
  • ناشناس IR ۱۷:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    3 0
    آخه خداوکیلی ایران با چندین هزار سال تمدن باید از یک کشوری با قدمت 150 ساله خط بگیرد. یانکی کور خواندی این دفعه دیگه کارتون تمام میشه. اینجا دیگه آخر خط. همه دنیا میدانند که از داخل دارید از هم می‌پاشد. پس دیگه حرف مفت نشخوار نکنید.
  • ناشناس IR ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    3 0
    آمریکا از نظر تمدن و فرهنگ غیر از کثافت کاری چی داره؟ یکی جواب بده دیگه. آخه بی فرهنگ بی تمدن آدم کش تو بی جا میکنی برای ایران و ایرانی خطوط نشان میکشی. بی شرف ناو هات رو یه روز غرق میکنیم. پدرت رو در میارین. حالا می‌بینید.
  • محمد IR ۱۷:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    0 0
    حالا شب بیا در موردش با هم صحبت می کنیم.
  • احمد IR ۱۷:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    2 0
    آمریکا اطمینان دارد ما دنبال سلاح هسته ای نیستیم اما هسته ای را بهانه کردند تا موضوع خلع سلاح خاصه موشکی را دنبال کنند. قطعاً مذاکرات به جایی نخواهد رسید. پائین آمدن قیمت طلا و ارز از طریق غرب زده ها پائین آمد تا نظام را برای سازش تحت فشار قرار دهند.
  • محمد IR ۱۷:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    2 0
    .....خورده آمریکا و آمریکا پرستان مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت من میخوام برای عزت مردمم هر چه لازم صورت بگیره . تو رو حق امام حسین زیر بار حرف زور نردید
  • کریم IR ۱۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    5 0
    ما هسته ای رو ادامه میدیم شماعصبانی باشید و از این عصبانیت به قول شهید بهشتی بمیرید . زنده باد ایران
  • فرزاد IR ۱۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    3 0
    آمریکا غلط میکند که برای ملت بزرگ ایران تعیین تکلیف میکند.ایران باید به روز ترین ،پیشرفته ترین و مخرب ترین سلاح ها را هم‌ تولید و هم خریداری کند ضمن اینکه در انرژی هسته ای هیچ محدودیتی را قبول نکند.
  • IR ۲۰:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    3 0
    ایران باید هسته‌ای بشه
  • کرامت.بیگلری IR ۲۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    0 0
    خانم،من،۲کیلوکشک،محلی،گرفتم،برات،برو،بساب،بخور،حالت،جا،بیفته،تا،اینقدر،توهم،نشی،یادت،نره،ترخون،و،سیر،هم،بریز،یعنی،برو،کشکت،بساب،
  • کرامت. IR ۲۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    0 0
    خورده،خورده،ایران،شود، آمریکا،امریکا،ویران،شود ایران،ایران،جمع،گردد، وانگهی،دریا،شود،
  • مهدی US ۲۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    0 0
    وقتی یک عده غرب پرست که همیشه به غرب گرا می‌دهند و ۴۰ سال از الجزایر به غرب امتیاز دادن تا امروز نتیجه آن میشود که هر گاه تو یک قدم رفتی دشمن ده قدم در خواسته هایش از شما پیشی می گیرد.
  • IR ۲۲:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    0 0
    وزارت خارجه وقتش رو با این نجاسات تلف نکند. اکنون برای چندمین بار مشخص شد و نوچه ها و پادوهای داخلی شیطان بزرگ نیز بازن هم دیدند که اربابشان با قلدری همون راه زورگویی رو نیخواد ادامه میده لذا از ادامه مذاکره صرف نظر کنید و عرض خود رو نبرید. با این سگ هار فقط باید با زور برخورد کرد. فقط چماق حالیش هست.
  • IR ۲۲:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    0 0
    الآن کجاست آقای قائم پناه مشاور رئیس جمهور که با لذت تمام میگفت کار تمومه و مذاکره در هفته آینده با برد برد به پایان میرسه.
  • FR ۰۲:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
    0 0
    عجب پدرسوخته هایی هستند خوب که خودبی بیشرفشان اولین بمب های آتمی را دردوشهرژاپن آزمایش کردند!!؟جنایت ازاین بالاتر اینا همه را خلع سلاح می کنند خودشون ازهرسلاح ممنوعه ای استفاده می کنند آخه دونالددیوانه موقعی که چپ وراست شیمیایی می‌دادند به عراق چرا خفه خون گرفتید بدترین نوع سلاح شیمیایی را به عراق دادند یکیش آلمان بود-حالا این پست فترت ها هرچی که بهشون بگیم نمی خواهیم بمب اتم‌بسازیم یه دبه ی دیگر درمیارندخدا لعنتتون کند-
  • IR ۱۶:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
    0 0
    ای داد و بیداد
  • IR ۱۶:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
    0 0
    برای مقابله با دشمن وترساندن دشمن از تجاوز وحمله عقل وشرع حکم می کند که به هر سلاحی متوسل شوی حتی سلاح هسته ای وهر کس جلو ساخت سلاح هسته ای را بگیرد یا بی عقل است یا بی دین یا منافق وخائن.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس