کد خبر 1697221
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
مسکو احتمال سفر فرستاده ترامپ را رد نکرد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه احتمال سفر استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا به مسکو را رد نکرد و گفت:‌ تماس‌ها بین مسکو و واشنگتن در حال حاضر بسیار گسترده است.

به گزارش مشرق، ماریا زاخارووا سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ در گفت و گو با خبرگزاری تاس افزود: سطح و قالب تماس‌ها بین روسیه و آمریکا در بیشتر موارد به سرعت مورد توافق قرار می‌گیرد. . ما شما را در جریان رویدادها قرار خواهیم داد.

پیش از این، ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ گفته بود که انتظار دارد روز پنجشنبه ۱۳ مارس ۲۰۲۵ (برابر با ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مسکو دیدار کند.

رویترز نیز پیش از این به نقل از دو مقام آگاه گزارش داد: فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد برای دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به مسکو سفر کند.

این رسانه غربی افزود: استیو ویتکاف که رسما نماینده ویژه دولت ترامپ در امور خاورمیانه است، نقش فزاینده ای در تلاش برای پایان دادن به جنگ سه ساله اوکراین ایفا کرده است.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس