نتانیاهو: به حمایت از دروزی‌ها پایبند هستیم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم در مقابل دروزی‌ها در اراضی اشغالی و در منطقه به خصوص در سوریه متعهد است.

به گزارش مشرق، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما در مقابل دروزی‌ها در اسرائیل و در منطقه به خصوص در سوریه متعهد هستیم.

وی افزود: کابینه به حمایت از دروزی‌ها و توانمندسازی آنها در داخل جامعه اسرائیل پایبند است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: ما باید به دروزی‌ها کمک کنیم و ما بر روی برنامه‌هایی که شامل ۴ میلیارد شکل است که به گروه‌های دروزی ارائه می‌شود، کار می‌کنیم.

نتانیاهو عنوان داشت: تعهد ما در مقابل در مقابل دروزی‌ها فقط امنیتی نیست، بلکه ما به کارگران دروزی از سوریه نیاز داریم.

در همین حال، بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی گفت: ما دو طرح بی سابقه را برای مناطق دروزی به مبلغ ۲.۳ میلیارد شکل برای زیرساخت‌ها و حمایت از مسئولان محلی ارائه می‌دهیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    0 0
    اربابتم به حمایت از اوکراین پایبند بود...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس