کد خبر 1686130
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱
روسیه: ناتو به دنبال کنار گذاشتن زلنسکی است

به گزارش سرویس اطلاعات خارجی روسیه، غرب به دنبال توقف جنگ اوکراین است و زلنسکی را مانعی در این مسیر می‌داند.

به گزارش مشرق، سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) امروز در گزارشی اعلام کرد که ناتو به شکلی فزاینده در حال بررسی تغییر رژیم در اوکراین است و فهمیده که تاریخ انقضای زلنسکی تمام شده است.

طبق اعلام مسکو، ناتو در تدارک کارزاری برای بی‌اعتبار کردن رئیس‌جمهور اوکراین است و قصد دارد اطلاعات مربوط به اختلاس بیش از ۱.۵ میلیارد دلاری او و تیمش را فاش کند.

ناتو همچنین قصد دارد حقایق مربوط به مشارکت زلنسکی در فروش تسلیحات غربی به گروه‌هایی در آفریقا را فاش کند.

مسکو درباره علت این تصمیمات ناتو توضیح داده که این ائتلاف نظامی غربی متوجه است که نمی‌تواند حملات فزاینده نیروهای مسلح روسیه را در آینده نزدیک مهار کند و در عین حال، روی کار آمدن ترامپ عدم اطمینان درباره تداوم کمک‌های نظامی غرب به کی‌یف را افزایش داده است.

در چنین شرایطی که حفظ بقایای اوکراین به عنوان یک بستر ضد روسی به هر قیمتی برای ناتو ضروری است، به دنبال توقف درگیری است و زلنسکی را مانع اصلی مذاکرات پایان درگیری و آغاز روند صلح می‌داند.

با این حال، طبق این گزارش، تمایل ناتو این است که به طور ایده‌آل از طریق انتخابات «شبه‌دموکراتیک» که می‌تواند در پاییز برگزار شود، از دست زلنسکی خلاص شود.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
    0 0
    زلنسکی دلقکی است که از طریق بالا کشیدن دلارهای اهدایی کشورهای اروپایی ، سود خوبی از جنگ با روسیه میبرد. این مردم اوکراین هستن که قربانی یک دلقک مفسد شده اند.
  • IR ۲۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
    0 0
    ناتو در حال فروپاشی است.
  • IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
    0 0
    اتحادیه اروپا ذات کثیفش را روکرده. تا دیروز زلنسکی را برادر خودشون میدانستند ولی از این به بعد دشمن خودشون میدونن..... البته زلنسکی هم لایق همین است
  • IR ۲۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
    0 0
    عاقبت دوستی با کشورهای اروپایی همینه!!!! روزی که زلنسکی به خنده اروپایی ها اعتماد کرد باید فکر اینجا را هم میکرد..... درس عبرتی بشود برای طرفداران برجام و مذاکره با غرب.
  • IR ۲۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
    0 0
    عاقبت دوستی با کشورهای اروپایی همینه!!!! روزی که زلنسکی به خنده اروپایی ها اعتماد کرد باید فکر اینجا را هم میکرد..... درس عبرتی بشود برای طرفداران برجام و مذاکره با غرب.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس