کد خبر 1680162
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
فوت عابر پیاده

حوالی ساعت ۴ صبح امروز در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید زین‌الدین، یک دستگاه خودروسواری پس از برخورد با عابر پیاده متواری گشته که متاسفانه منجر به فوت عابر پیاده شد.

به گزارش مشرق، سرهنگ علی‌اصغر شریفی؛ رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر بزرگراه های شهر تهران اظهار کرد: در مسیر غرب به شرق بزرگراه حکیم از بلوار اباذر تا بزرگراه یادگار امام(ره)، بار ترافیکی روان است و اما بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی بار ترافیک پر حجم و روانی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین‌الدین از خیابان هنگام تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سیدخندان و بزرگراه شهید بابایی از بلوار هنگام تا بزرگراه شهید صیادشیرازی، بار ترافیکی پرحجم و روان است.

شریفی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج حوال آهنگ به سمت شمال و معابر شرقی، بار ترافیکی پر حجم و روان است.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: حوالی ساعت ۴ صبح امروز در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید زین‌الدین، یک دستگاه خودروسواری پس از برخورد با عابر پیاده متواری گشته که متاسفانه منجر به فوت عابر پیاده شد که جزئیات این حادثه تلخ در دست بررسی است.

سرهنگ شریفی با توجه به آلودگی هوا به شهر وندان تهرانی توصیه کرد: برای تردد در سطح شهر تهران حتی‌الامکان از وسایل حمل و نقل عمومی (اتوبوس و مترو)، جهت کاهش در امر مهم آلاینده‌ هوا و ترافیک استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۶
    1 0
    اکر ادم باشه عذاب وجدان اکرهم حیوان باشه که
    • وطن دوست RU ۱۷:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۶
      0 0
      این افراد که میزنند و فرار می کنند اصلا ادم نیستند و از حیوان پست ترندقانون کیفری مملکت هم در این خصوص ضعیف عمل می کند ، نهایتا طرف می گه می کشم و بیمه دیه را پرداخت می کند، و لی باید با این افراد به منزله قتل عمد بر خورد شود و حکم قصاص برای رانندگان بزن و در برو صادر شود/
  • IR ۱۳:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۶
    0 0
    تیتر میزنی"فرار راننده پس از تصادف با عابر پیاده" وبعد گزارش اوضاع خیابونا را میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • IR ۱۴:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۶
    0 0
    منم یه بار در دوران سربازی وارد اتوبان کرج شدم وبا سرعت زیاد دویدم اصلا فکرش رو نمی کردم ماشین از دور در لاین سرعت انقدر سریع بهم برسه طرف اصلا سرعتش رو هم کم نکرد شاید هم اصلا ندید وباور نکرد کسی یکباره وسط بزرگراه بیاد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس