کد خبر 167823
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۱

امیدوار رضایی با بیان اینکه پیروز انتخابات ریاست جمهوری آینده یکی از گروه‌های اصول‌گراست، اظهار کرد: محسن رضایی یکی از کاندیداهای بالقوه ریاست جمهوری است.

به گزارش مشرق، معاون قوانین مجلس در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری آینده سه یا چهار گروه اصول‌گرا و سه گروه اصلاح‌طلب وارد صحنه انتخابات خواهند شد، در تشریح وضعیت این گروه‌ها گفت: یکی از جریان‌ها طیف حامی دولت است چراکه در حال حاضر دولت فعلی و حامیان آن مایل هستند شرایط فعلی کشور ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد: جبهه پایداری نیز گروه جدا شده از دولت است که تاکنون مستقل از سایرین عمل کرده، همچنین می توان از اصول‌گرایان سنتی نام برد که در حال حاضر طیف اکثریت مجلس را تشکیل می دهند.

این نماینده مجلس هشتم افزود: گروه دیگر اصول‌گرایان مستقل هستند که فعالیت‌هایی انجام می‌دهند، همه‌ی این گروه‌های اصو‌لگرایی، موازی با یکدیگر در حرکتند.

رضایی با اشاره به اینکه فضای کشور برای حضور اصلا‌ح‌طلبان مهیاست، تصریح کرد: دسته‌ای از اصلاح ‌طلبان معتقدند که باید در هر شرایطی در عرصه‌های سیاسی و انتخاباتی حاضر شوند، گروه دیگر شرط و شروط‌های برای حضور خود گذاشته است و طیفی از اصلاح‌طلبان اعلام کردند که به هیچ وجه وارد عرصه نمی‌شوند که در حال حاضر به عنوان اپوزیسیون مطرح می‌شوند.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط فعلی، پیروز انتخابات ریاست جمهوری یکی از گروه‌های اصول‌گرایی است گفت: مسلما اصول‌گرایانی که بتوانند برنامه مشخص و امیدوارکننده به مردم ارائه کرده، چشم‌انداز روشنی پیش‌روی ملت ترسیم و راه حلی برای رفع مشکلات اقتصادی داشته باشند، پیروز میدان خواهند بود.

رضایی در ادامه اظهار کرد: مردم به افراد با اعتماد و باتجربه و با سابقه‌ی مثبت رای خواهند داد.

این نماینده سابق مجلس در خصوص احتمال کاندیداتوری محسن رضایی گفت: الان برای گفتن این حرفها زود است اما به هرحال ایشان جز افراد بالقوه هستند و همیشه برای ریاست جمهوری برنامه اقتصادی و مدیریتی داشتند واما اگر زمانش فرا برسد و احساس نیاز شود، وارد صحنه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس