اوکراین: ۳۰ سرباز کره شمالی در کورسک کشته و زخمی شدند

اوکراین امروز مدعی شد که نیروهای این کشور دستکم ۳۰ سرباز کره شمالی را در منطقه مرزی کورسک روسیه کشته یا زخمی کرده‌اند.

به گزارش مشرق، اطلاعات نظامی اوکراین امروز ادعا کرد که «در تاریخ ۱۴ و ۱۵ دسامبر (شنبه و یکشنبه) واحدهای از ارتش جمهوری خلق دموکراتیک کره شمالی نزدیک روستاهای پلخوو، وروژبا و مارتینوفکا در منطقه کورسک روسیه متحمل تلفات قابل توجهی شدند و دستکم ۳۰ سرباز کشته و زخمی شدند».

کی‌یف و حامیانش ادعا می‌کنند که هزاران نظامی کره شمالی برای کمک به نیروهای روسیه در جنگ با اوکراین، از جمله در منطقه مرزی کورسک مستقر شده‌اند.نیروهای اوکراینی تابستان امسال در یک حمله غافلگیرانه بخش‌های از این منطقه روسیه را اشغال کردند که مسکو توانسته مناطقی را پس بگیرد.

طبق تخمین مقام‌های غربی، ادعا شده که حداقل ۱۰۰۰۰ سرباز کره‌ای برای کمک به مسکو در جنگ اعزام شده‌اند.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
    0 0
    از قدیم گفتن یانکی جماعت دهنشو باز کنه ازش فقط دروغ درمیاد و لا غیر و یانکی خوب هم فقط یانکی مرده هست و این موضوع در مورد این اوکراینی های صهیونیست همجنس باز نازی کوکائینی هم صدق میکنه!!!
  • IR ۱۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
    0 0
    بدرک
  • علی IR ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
    0 0
    اوکراین با هدایت زلنسکی یهودی کافر که عمدا جنگ را بر اوکراین تحمیل کرد نابود شد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس