مدیر تیم‌های ملی کشتی فرنگی گفت: مدیریت فنی امری زمان‌بر است و با رسول خادم این مسئولیت را تقسیم کردیم.

به گزارش مشرق به نقل از فدراسیون کشتی، محمد بنا با بیان این مطلب گفت: برخی می‌گویند که من فرق می‌کنم، اما این مسائل به خاطر این است که واقعا دلم برای کشتی فرنگی می‌سوزد.

وی ادامه داد: مسئولیت مدیریت تیم‌های ملی کشتی فرنگی را خود آقای خادم به گردن من انداخت، همیشه افتخار می‌کردم که در کنار آقای خادم کار می‌کردم. طی چند روز گذشته 2 بار باهم جلسه داشتیم و در نهایت این مسئولیت را پذیرفتم.

بنا تصریح کرد: مدیریت فنی امری زمان‌بر است و با آقای خادم این مسئولیت را تقسیم کردیم، اما من همیشه به همکاری با آقای خادم افتخار می‌کنم و از ایشان می‌خواهم که در کنار من باشند و به من انرژی بدهند تا بتوانیم از پس این مسئولیت سنگینی که پس از المپیک به وجود آمده برآئیم.

بنا افزود: همه باید در این راه به ما کمک کنند. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید به سمت و کمک کشتی بیایند. آقای خادم پس از المپیک با صبر، متانت و آرامش کار را شروع کردند، اما من به خاطر اینکه مدت‌ها مسئولیت تیم ملی را بر عهده داشتم و کمبودها را تحمل کردم به همین دلیل مدتی از تیم ملی دور بودم.

وی تصریح کرد: کشتی فرنگی حالا به نقطه ایده‌آل رسیده است اما هنوز شرایط مطلوب نیست. کمبودهای زیادی است. همیشه قبل از مسابقات بزرگ یک گروه می‌آیند و وعده کمک به کشتی می‌دهند، اما بعد از اینکه رقابت‌ها تمام شد مشکلات فراموش می‌شود و فدراسیون می‌ماند با یک دنیا مشکلات.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: همه از محمد بنا توقع دارند با دست خالی کار کند، در حال حاضر کشتی فرنگی به شرایط آیده‌آلی رسیده است و این کار را سخت می‌کند. من جلسه‌ای با آقای خطیب و با آقای خادم داشتم و در نهایت تلاش شد با همین مشکلات و با انرژی مثبتی که آقای خادم به من دادند کار را شروع کنیم.

دارنده مدال نقره جهان ادامه داد: زمان زیادی تا جام جهانی نداریم. کشتی ایران یک میزبانی بزرگ را پذیرفته و باید از پس این مسابقات برآید و برای رسیدن به این موفقیت باید ابزار لازم را داشته باشیم زیرا موفقیت در این رقابت‌ها باعث می‌شود که مردم بیشتر به سمت کشتی بیایند.

بهترین مربی جهان اظهار داشت: توقعات از محمد بنا نیست، محمد بنا فرد است، توقع از کشتی فرنگی است و هیچ کس به تنهایی نمی‌تواند این کار را انجام دهد. یک عده آدم عاشق، تلاش کرده‌اند تا کشتی فرنگی به این جایگاه برسد. توقع از این رشته این است که این موفقیت‌ها تداوم داشته باشد.

مدیر تیم‌های ملی کشتی فرنگی تصریح کرد: ما در بازی‌های آسیایی 4 مدال طلا گرفتیم و حداقل باید این نتایج در دوره بعد تکرار شود. ما در مسابقات جهانی سال قبل سوم دنیا شدیم و حداقل باید شرایط کشتی را به سمتی ببریم که این تعادل در نتیجه‌گیری در آینده نیز حفظ شود.

وی ادامه داد: عده‌ای به من می‌گویند که به تیم بزرگسالان چسبیده‌ام و کار پشتوانه‌سازی را رها کرده‌ام. پس از المپیک پکن که کار خود را آغاز کردیم. فاکتور سنی تیم ما جوان بود و در کنار آن به اشکال مختلف یک تیم مطمئن و قوی را داشتیم که در رقابت‌های جهانی به ترتیب نایب قهرمان شد، سال بعدش 2 مدال طلا کسب کردیم و سال 2011 هم سوم شدیم.

دارنده نشان درجه یک شجاعت گفت: الان تیم ایران قهرمان المپیک شده است، اما ما فاکتور سنی نداریم، سیستم ما برای حضور در المپیک برزیل تا المپیک لندن فرق می‌کند. باید توجه زیادی به جوانان و نوجوانان داشته باشیم و این کار نیاز به امکانات و ابزاری مورد نیاز دارد.

بنا اظهار داشت: قبل از المپیک به همه گفته بودم که دوره پرفشاری را پشت سر گذاشتم و نیاز به استراحت دارم و همکاران جوانی را دارم که می‌توانند این کار را انجام دهند، اما پس از دستور رئیس جمهور محترم و مسئولیتی که ایشان به عهده من قرار داد و مذاکراتی که با آقای خطیب و خادم داشتیم کار را شروع کردم، اما برای موفقیت باید بودجه و امکانات لازم در اختیار ما باشد.

وی ادامه داد: ما حرف خود را روی تشک کشتی زدیم و من کشتی فرنگی را دوست دارم. با آقای خادم صحبت کردم و خواهش کردم من را فاکتور بگیرد و یک گروه دیگر بیاید که اگر آن‌ها نتوانستند نتیجه بگیرند، بهانه‌ و فرصتی باشد بگویند در المپیک برزیل نتیجه می‌گیریم چون کار واقعا سخت است، اما پس از صحبت‌هایی که با آقای خادم، همکاران عزیزم و تقاضای مردم داشتم کار را پذیرفتم. هدف من محمد بنا نبود؛ هدف من این بود که برای موفقیت ابراز و امکانات لازم است.

مدیر فنی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: وقتی از دور می‌شنیدم که فدراسیون با کمبود بودجه و بدهکاری روبرو است می‌ترسیدم به خاطر اینکه یک هدف بزرگ پیش رو داشتیم. در نهایت پس از صحبت‌هایی که همکارانم با آقای خطیب داشتند ایشان قول داد تمام امکانات و ابزار برای ما فراهم شود. آقای خادم هم مسئولیت من را بیشتر کرد و به من انرژی مثبت داد تا قانع شوم و برگردم. من هر دفعه که رفتم نخواستم که برگردم، اما مجبور شدم زیرا هدفم این است که با همکارانم دل مردم را شاد کنیم.

بنا گفت: ایده‌ال یک مجموعه این است که یک مدیر مطمئن قدرت اجرایی را در دست داشته باشد و در عین حال بتواند منابع مالی را تأمین کند که یکی از مشکلات پیش روی فدراسیون‌ها اساسنامه است. تنظیم اساسنامه‌ها که یک مقدار مسئله تثبیت مدیریت را به تعویق انداخته است، اما من با آقای خطیب صحبت کردم و ایشان گفت که همه جانبه از ما حمایت می‌کند تا ما کار خود را برای جام جهانی آغاز کنیم. اما اگر امکانات و شرایط فراهم نباشد نمی‌شود کار کرد و به مردم قول داد. ما فعلاً کار خود را شروع می‌کنیم؛ امیدوارم که مسئولان ورزش به ورزش اول کشور کمک کنند.

وی ادامه داد: ما در حال حاضر خانه کشتی شماره یک و شماره دو را برای تیم‌های بزرگسالان و جوانان در اختیار داریم اما برای تیم نوجوانان نیاز به یک اردوگاه جداگانه داریم به همین دلیل از خطیب خواستم تا مجموعه ورزشی برق در میدان شهدا را در اختیار تیم‌های نوجوانان قرار دهند تا آن‌ها با فراغ بال برنامه‌های خود را پیش ببرند. در کنار آن با صحبت‌هایی که با آقای خادم داشتم قرار شد کار بسترسازی را نیز دنبال کنیم و این کار برای رده‌های سنی نوجوانان و کشتی‌گیرانی است که در بین 2 رده سنی می‌مانند و در این راه می‌توانیم از مربیان سازنده نیز استفاده کنیم، اما این موضوع نیز نیاز به ابزار و منابع مالی دارد.

وی تصریح کرد: اردوی تیم ما از 10 آبان آغاز می‌شود و امیدوارم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بودجه‌ای را به فدراسیون کشتی تزریق کنند تا ما بتوانیم برنامه‌های خود را در 3 رده سنی و در دو رشته آزاد و فرنگی به خوبی پیش ببریم. من کاری به رشته‌های دیگر ندارم، اما فلان ورزشکاران یک رشته را به ایتالیا می‌برند و ما فقط برای المپیک به یک جزیره کیش رفتیم که 90 میلیون هزینه آن را هم به رخمان کشیدند.

بنا گفت: ما به قله رسیدیم؛ برای تداوم بزرگی ابزار و حمایت بیشتری را لازم داریم. شاید می‌شد حمید سوریان و امید نوروزی را در دوران جوانی با یک تی‌شرت راضی کرد، اما آن‌ها حالا قهرمانان بزرگی هستند. به همین دلیل است که می‌گویم ما نیاز به حمایت ویژه داریم.

وی ادامه داد: همکاران من پس از جلسه با ریاست محترم جمهوری از جوایز ناراضی بودند. اگر فدراسیون کشتی قدرت مالی را داشت و منابع مالی مناسب به آن‌ها تزریق می‌شد می‌توانستیم به راحتی آن‌ها را راضی نگه داریم. کشتی فرنگی در المپیک با 3 مدال طلا کار غیرممکنی را انجام داد. و مربیان من حق دارند که از این بی توجهی‌ها گله‌مند باشند. کشورهای دیگر در حال سرمایه‌گذاری زیاد در کشتی هستند و در حال حاضر هم خیرآبادی و نوربخش پیشنهادی از آذربایجان دارند.

بنا تصریح کرد: من صحبت‌هایی با آقای خادم انجام دادم و در این سال‌ها مدت‌ها است که با یکسری از نفرات کار کردم و همانطور که گفتم برنامه‌ریزی المپیک قبل با المپیک آینده تفاوت دارد به همین دلیل ایرج اسفندیاری‌فر را به‌عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان و خلیل رشید محمدزاده را به‌عنوان سرمربی تیم نوجوانان انتخاب کردم. دوست دارم شرایطی فراهم شود که خیرآبادی نیز همچنان در کنار من باشد و از تجربیات نوربخش نیز در بخش بسترسازی و هماهنگ کردن امور استفاده کنم.

وی گفت: رسول جزینی نیز همچنان در تیم بزرگسالان در کنار من خواهد بود. یکسری از مربیان سازنده نیز به جمع ما اضافه می‌شوند و در جلسه‌ای که در روزهای آتی خواهیم داشت تکلیف کادر فنی تمام رده‌های سنی مشخص می‌شود. همیشه به انتخاب اعتقاد داشتم، اما در گذشته این فرصت نبود. اما با آقای خادم تفاهم کامل داریم و نهادینه کردن مسابقات انتخابی در دستور کار من است، اما ممکن است یکسری فاکتورهای آن تغییر کند.

بنا افزود: به غیر از مدال‌آوران المپیک تمام کشتی‌گیران باید در رقابت‌های قهرمانی کشور شرکت کنند و در نهایت با مشورت با آقای خادم در مسابقه انتخابی نهایی نیز می‌توانیم این کشتی‌گیران را در یک تورنمنت بین‌المللی و یا یک مسابقه داخلی انتخاب کنیم.

وی تصریح کرد: من مخالف لیگ نیستیم و این موضوع بر عهده متولیان آن است. دوست ندارم در این رقابت‌ها مربیگری کنم و حالا نیز با تصمیم آقای خادم مربیان تیم ملی در این رقابت‌ها شرکت نمی‌کنند، اما به طور مثال رسول جزینی تلاش کرده که تیم فولاد ماهان در لیگ کشتی فرنگی شرکت کند و امیدوارم این مسابقات برگزار شود، اما من به شخصه تیم‌داری نمی‌کنم.

بنا اظهار داشت: معتقدم کشتی‌گیرانی مثل حمید سوریان و امید نوروزی اگر بتوانند در کنکور حضور در تیم ملی شرایط لازم را بدست بیاورند باید در وزن خود باقی بمانند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رقابت‌های عمومی کشتی یک ایده بسیار خوب است و بسیار خوشحالم که رسول خادم این طرح را برای کشتی فرنگی نیز در نظر گرفته است ما در شش ماه دوم سال برنامه‌های فشرده‌ای داریم، اما من به دنبال این هستم که پس از تنظیم برنامه شش ماهه دوم کشتی فرنگی این رقابت‌ها نیز حتما برگزار شود زیرا یک میدان خوب برای ظهور استعدادها و کشتی‌گیران پشت خط مانده است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس