این روزها شاهد خدمات یک تاجر دوبی نشین به مدیران یک فدراسیون و به خصوص دبیر و نایب رئیس آن هستیم که سرحلقه برخی ابهامات است.

به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، برای آن که به ورای ورزش و تصمیمات آن برسیم، گاهی نیاز است سفری به ورای آب ها و مرزها داشته باشیم. آن هنگام است که می توانیم بفهمیم چگونه گاهی بدیهی ترین اصول مدیریتی رعایت نمی شود و اردوها و دیدارهای دوستانه عجیبی برگزار می شود یا چه می شود که منافع ملی قربانی شده و کسی هم صدایش در نمی آید.
در یکی از فدراسیون های پر سر و صدا مدت هاست تاجری دوبی نشین به مردی اثرگذار و پر رفت و آمد تبدیل شده است. در این بین اخبار متعددی از همکاری اقتصادی وی با برخی مدیران و اشخاص حاضر در این فدراسیون به انتشار می رسد. جدیدترین اخبار حکایت از اتفاقی دارد که جای تامل بسیاری دارد.
براساس اخبار دریافتی، این تاجر واحد پرامکاناتی در دوبی را در اختیار مدیران این فدراسیون خاص قرار داده است. البته، نایب رئیس و دبیر این فدراسیون بیشتر به این محل رفت ‌و آمد دارند و بهره مند از امکانات رایگان آن!
این شخص تاجر که از اواسط دهه هفتاد به این فدراسیون رفت و آمد داشته، سال های بعد انقلاب را در ایران نبوده است. اینکه در این سال ها چه می کرده، خبری در دسترس نیست؛ اما این روزها در این فدراسیون و این رشته برای خود جایگاهی را دست و پا کرده که با توجه به این خدمات، می توان ریشه آن را دریافت؛ اگرچه برای وی با سود سرشاری همراه بوده که بدان نیز خواهیم پرداخت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
    0 0
    خوب یکدفعه بگویید ه م دوست و شفیق آقای نایب رییس و همچنین دبیرکل محترم که از دیرباز در رشته ... مشغول درآمد زایی برای جیبشان در استان ... هستند!!!
  • ۱۹:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
    0 0
    فکر کنم این تاجر در انتخابات استان ... حضور داشت . بلاخره مسئولان فدراسیون ... جا و مکان دارند تا تفریح و استراحت کنند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس