کد خبر 1626336
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۶
وقتی بی‌بی‌سی فارسی نمی‌داند «حوزه قضایی» چیست

بی‌بی‌سی فارسی در حالی به نقل از رییس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه مدعی دستگیری ۱۴ مقام قضایی شد که متهمان مورد اشاره در حوزه قضایی استان فعالیت می‌کردند و ارتباطی به دستگاه قضا نداشتند.

به گزارش مشرق، در نشست شورای عالی قوه قضائیه هفته جاری، حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه از دستگیری ۱۴ نفر از اعضای یک باند ارتشاء در «حوزه قضائی استان آذربایجان شرقی» که از طُرق مختلف به اخذ رشوه و تحصیل مال نامشروع می‌پرداختند، خبر داد.

پس از انتشار این خبر، سایت بی‌بی‌سی که همواره به دنبال جعل واقعیت است، در یک تحریف آشکار خبرسازی ناشیانه‌ای انجام داد.

ارگان رسانه‌ای دولت انگلیس که همواره روی ناآگاهی مخاطبان خود حساب ویژه می‌کند در حالی به نقل از رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه مدعی شد ۱۴ مقام قضائی دستگیر شده‌اند، که متهمان پرونده در حوزه قضائی استان فعالیت می‌کردند نه اینکه عضو دستگاه قضائی باشند.

منظور از حوزه قضائی، یک محدوده جغرافیایی مشخص است که یک مرجع قضائی، اعم از دادسرا یا دادگاه، صلاحیت رسیدگی به دعاوی مطرح شده در آن محدوده جغرافیایی خاص را دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۲
    7 2
    قشر خاکستری جامعه با عدم آگاهی و زودباوری همیشه طعمهٔ خوبی برای سوءاستفاده هستند
  • پدرام IR ۲۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۲
    1 0
    سلام هنوز سازمان نشده باید شخص ریاست بیاد تو رسانه حرف بزنه از کمبود و عقده ها
  • ج د ا IR ۰۸:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
    1 0
    دستگیری هر متخلف و هر رشوه گیر و یا اختلاسگر نشانه خوبی از پاکسازی جامعه است... .اینکه فساد سیستمی نیست ... چرا یک خبر در مورد دستگیری متخلف و اختلاسگر و رشوه بگیر در امریکا و اروپا پخش نمیشود؟؟؟ یعنی اونجا اصلا متخلف و رشوه بگیر ندارند؟؟؟ یا فسادشون سیستمی هست که کل سیستم آلوده و فاسد هست و نمیتونن همدیگر را لو بدهند ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس