کد خبر 162240
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۱

موضوع لغو روادید ایران با 60 کشور دنیا این هفته در کارگروه گردشگری دولت با حضور 4 معاون رئیس جمهور و 8 وزیر کابینه تصمیم گیری نهایی می شود.

به گزارش مشرق، سید حسن موسوی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفت و گو با فارس اظهار داشت: موضوع لغو روادید با 60 کشور دنیا در جلسه این هفته کارگروه گردشگری دولت مورد جمع بندی و تصمیم گیری نهایی قرار می گیرد.

وی افزود: وظایف دستگاه ها نیز در این جلسه مشخص خواهد شد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری پیگیری و اجرای لغو روادید با 60 کشور دنیا را در راستای جذب گردشگر و آسان سازی مراحل سفر اعلام کرد.

موسوی درباره کارگروه گردشگری دولت نیز گفت: هیئت وزیران در جلسه 24 خرداد ماه به استناد اصل 127 قانون اساسی ایجاد کارگروه توسعه گردشگری کشور را به تصویب رساند که معاون اول رئیس جمهور، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و وزرای صنعت، معدن و تجارت، کشور، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، امور اقتصاد و دارایی، امور خارجه، اطلاعات و نیرو به همراه رئیس کل بانک مرکزی و دبیر هیئت دولت اعضای این کارگروه را تشکیل می‌دهند.

به گزارش فارس، معاون اول رئیس جمهور، رئیس کارگروه گردشگری کشور است و تصمیمات این کارگروه به عنوان نمایندگان ویژه رئیس جمهور در چارچوب اصل 127 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در حکم تصمیم رئیس جمهور و هیئت وزیران است و با رعایت ماده 19 آیین نامه داخلی هیئت دولت قابل ابلاغ است.

از سوی دیگر موضوع لغو روادید با 60 کشور ابتدا توسط رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور پیشنهاد شده و تاکنون نیز فهرست اسامی این کشورها اعلام نشده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس