کد خبر 1599014
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵
‌

رییس‌جمهور، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسؤولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهمترین مأموریت‌های سازمان محیط زیست دانست.

به گزارش مشرق، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز (پنجشنبه) به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسؤولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهمترین مأموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفاً سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 12
  • IR ۲۲:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۳
    3 0
    شرکتهایی که از سمت حاکمیت و بخش خصوصی روی کشاورزی و اب تحقیقات کنند و خاک و بدر باید باشه یک کشاورزی با وحوه مدرن و در جاهایی با وحوه سنتی و ولی علمی و راجع به گل تا نیوه تا سبزی جات تا عسل تا فرورده های قصایی سنتی در کشور ما همشون ....شرکت چای دبش را زدند تا ما قهوه خور بشیم ...
    • IR ۰۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
      1 0
      انیشتن قبل از مرگ وصیت کرده بود مغزش را دراورده مطالعه کنند چه داشته که منجر به نبوغش شده. حالا تو هم وصیت کن جمجمه ات را باز کنند ببینند اصلا مغزی در کله داری یا نه ؟!
  • US ۰۴:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۴
    5 0
    بله استاد!
  • IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۴
    5 0
    مثل قطع کردن درختای پارک!!!!
  • DE ۱۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
    0 0
    در کتب مقدس مسیحیان به اذن خداوند آفرینش بوجود آمد ، در پیدایش روز خداوند فرمود روشنایی شود و شد ،آقای رییس جمهور محترم بگمانم تحت تأثیر خلقت خداوند کلمه شود را بکار میبرند این شود وآن شود وگمان میبرند این کلمه شاید ورد وسحری دارد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس