
ورزش ايران در بازيهاي آسيايي 2006 صاحب 11 مدال طلا شده بود، هرچند که رکورد کسب مدال طلا براي ايران با کسب 36 طلا در بازيهاي آسيايي 1974 تهران به ثبت رسيده است.
کاروان ورزشي ايران با کسب 12 طلا، 8 نقره و 15 برنز پس از چين، کره جنوبي و ژاپن در مکان چهارم جدول بازي ها قرار دارد و هنگ و کنگ و تايوان پنجم و ششم هستند.
کاروان ورزشي ايران در روز دهم:
* نعمتپور و قرباني طلايي هاي روز دهم
مسابقاه فينال وزن 84 کيلوگرم کشتي فرنگي بازيهاي آسيايي بين طالب نعمتپور دارنده مدال هاي طلا و نقره آسيا از ايران و لي سه ئول، قهرمان امسال آسيا از کره جنوبي برگزار شد که نعمتپور موفق شد با شکست اين کشتيگير کرهاي طلاي بازيهاي آسيايي را تصاحب کند.
اين سومين مدال طلاي کشتي فرنگي بود که شمار مدال هاي طلاي کاروان ايران در گوانگجو را به 11 رساند.
بابک قرباني طلاهاي فرنگي را تکميل کرد
در فينال وزن 96 کيلوگرم کشتي فرنگي بازيهاي آسيايي بابک قرباني دارنده مدال طلاي سال 2010 آسيا در کشتي با آست مامبتوف نفر سوم المپيک پکن و قهرمان سابق آسيا از قزاقستان در يک مبارزه نفسگير پيروز شد تا چهارمين مدال طلا نصيب کشتي فرنگي شود و شمار مدال هاي طلاي کاروان ايران به 12 برسد.
اما فرشاد عليزاده مليپوش وزن 74 کيلوگرم کشتي فرنگي در ديدار ردهبندي مقابل عزيزبک مورودوف از ازبکستان قرار گرفت که موفق شد با پيروزي در اين ديدار صاحب مدال برنز شود.
اين پانزدهمين مدال برنز کاروان ايران در گوانگجو بود.
با اين حساب تيم ملي کشتي فرنگي توانسته چهار مدال طلا توسط اميد نوروزي(60 کيلو)، سعيد عبدولي(66 کيلو)، طالب نعمتپور(84 کيلو) و بابک قرباني(96 کيلو) و يک مدال برنز به وسيله فرشاد عليزاده(74کيلو) به دست آورد.
امير علي اکبري مليپوش وزن 120 کيلوگرم آخرين نماينده کشتي فرنگي ايران است که فردا مسابقه ميهد.
* اقتدار آسمانخراش ها در گوانگجو
تيم ملي بسکتبال ايران در آخرين ديدار مرحله گروهي رقابتهاي بسکتبال بازيهاي آسيايي گوانگجو عصر امروز به مصاف قطر رفت و در يک بازي برتر موفق شد حريف خود را با نتيجه 88 بر 46 شکست دهد.
مليپوشان ايران در هر چهار زمان بازي با نتايج (27 بر 10)، (24 بر 16)، (16 بر 10) و (21 بر 10) برابر قطر به پيروزي رسيدند.
تيم ايران با اين پيروزي به عنوان تيم نخست راهي دور بعد شد و حريف خود را در پايان بازيهاي امروز خواهد شناخت.
رقابتهاي بسکتبال فردا تعطيل است و دور دوم از روز چهارشنبه آغاز ميشود.
* شروع خوب کبدي
تيم بانوان و مردان با پيروزي مقتدرانه در روز نخست، براي حريفان آينده خود خط و نشان کشيدند.
بانوان 62 بر 18 و به راحتي تايوان را مغلوب کردند. مردان نيز 55 بر 20 با اقتدار کامل از سد کرهجنوبي گذشتند.