کد خبر 1590847
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۰
تا به حال برداشت دارچین را دیده بودید؟

یکی از اثرات مثبت دارچین بر روی هضم است، دارچین باعث شکستن چربی شده و بهبود هضم را شامل می‌شود.

به گزارش مشرق، دارچین یکی از انواع ادویه های خوشبو و بسیار پر مصرف در صنایع غذایی است. درخت این ادویه بیشتر در کشورهای چین و هندوستان پرورش داده می شود و جالب است بدانید درخت دارچین هم مثل درخت برگ بو همیشه سبز است.

دارچین بومی کشور سریلانکا است و بهترین نوع آن هم به دارچین سریلانکایی شهرت دارد.

از معروف ترین خوراکی های ایرانی که به وسیله دارچین طعم دار می شوند و می توان به چای دارچین ، حلیم گندم و خورش مرغ اشاره کرد.

تاثیر دارچین بر معده

یکی از اثرات مثبت دارچین بر روی هضم است، دارچین باعث شکستن چربی می شود و بهبود هضم را شامل می شود. ترکیب عسل و دارچین برای درمان زخم معده و از بین بردن گاز معده موثر است.

در یک مطالعه بهداشتی که محققان دانشگاه RMIT ملبورن استرالیا انجام دادند، مشخص شد که مصرف دارچین به کاهش میزان دی اکسید کربن در معده کمک می کند،

دمای بدن را کاهش می دهد و هضم غذا را راحت تر می سازد. همچنین دمنوش دارچین معده را تمیز ، آرام و تقویت می‌کند.

منبع:ایسکانیوز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۹
    1 0
    دیگه موادغذایی بقدری گران شده که آدم وقتی میخوره حیفش میاد هضمشون کنه!!!خخخخخخخخخخخخ
    • IR ۰۹:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۹
      0 1
      واقعا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس