تیم‌های فوتبال لیورپول و منچستریونایتد جواز صعود به مرحله بعدی جام اتحادیه انگلیس را به دست آوردند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، در چارچوب مسابقات جام اتحادیه انگلیس چهارشنبه شب سه دیدار برگزار شد و تیم‌های منچستریونایتد، لیورپول و ردینگ به مرحله بعد صعود کردند.

منچستریونایتد با نتیجه 2 بر یک از سد نیوکسل گذشت. اندرسون در دقیقه 44 و تام کلورلی در دقیقه 58 گل‌های شاگردان فرگوسن را به ثمر رساندند و پاپیس دمبا سیسه در دقیقه 62 برای نیوکسل گلزنی کرد.

لیورپول هم شکست برابر وست برومویچ را با پیروزی 2 بر یک عوض کرد. گابریل تاماش در دقیقه 3 برومویچ را پیش انداخت اما نوری شاهین در دقایق 17 و 82 برای لیورپول گلزنی کرد تا این تیم جواز صعود را به دست آورد.

در دیگر دیدار ردینگ 3 بر 2 کوئینز پارک رنجرز را شکست داد. کاسپارس گورکس (16)، نیکی شوری (76) و پوگرب نیاک (81) برای ردینگ و دیوید هاویلت (14) و جبرئیل سیسه (71) برای کوئینز پارک رنجرز گلزنی کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس