با تلاش مستمر و پيگيري هاي اطلاعاتي عملياتي سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کردستان سرکرده يک گروهک تروريستي به همراه معاونش به هلاکت رسيدند.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از روابط عمومي وزارت اطلاعات، سرکرده اين گروهک تروريستي به همراه معاونش از عناصر وهابي منحرف که پس از پنج ماه از آخرين اقدام تروريستي خود در همدان متواري شده بودند، در شهرستان سنندج شناسايي و در کمين نيروهاي اطلاعاتي قرار گرفت و طي درگيري مسلحانه به هلاکت رسيدند.
سرکرده اين گروهک به همراه معاون و ساير همدستانش اقدامات مجرمانه اي همچون سرقت مسلحانه و زورگيري از يک شرکت خصوصي در سنندج، درگيري مسلحانه با نيروهاي انتظامي در منطقه چهارباغ سنندج، اقدام به ترور مهدي کامياني داديار دادگستري سنندج، آدم ربايي و قتل در شهرهاي همدان و بيجار، سرقت مسلحانه و قتل در زنجان، سرقت مسلحانه از طلافروشي و مجروح
کردن مردم عادي در همدان را در پرونده ننگين خود دارند.
اين گروهک قصد داشت با استفاده از درآمد حاصله از سرقت هاي يادشده اقدامات تروريستي در شهرهاي سني نشين غرب کشور را افزايش دهد که با اقدامات به موقع نيروهاي اطلاعاتي ناکام ماندند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس