به گزارش مشرق، مهدی فضائلی طی یادداشتی نوشت: یکی از چشمگیرترین تفاوتهای انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب های بزرگ جهان، مثل انقلاب فرانسه یا روسیه و چین، بعد مردمی این انقلاب است.
این تفاوت نه فقط در میزان همراهی مردم در دوران نهضت که پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا الآن باقی مانده و خودنمایی میکند.
چارلز کورزمن، استاد جامعهشناسی و مطالعات غرب آسیای دانشگاه کارولینای شمالی و نویسنده کتاب «انقلاب تصورناپذیر در ایران» میگوید: «انقلاب ایران، ازنظر تعداد مردمی که در آن شرکت کردند، یکی از عظیمترین خیزشهای تاریخ جهان است.» وی میزان این حضور را ۵ برابر میزان حضور مردم در انقلاب فرانسه و ۱۰ برابر میزان حضور مردم در برانداختن شوروی کمونیستی ارزیابی کردهاست.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در هر بزنگاه مهمی که انقلاب تهدید شده است،این حضور و مشارکت مردم بوده که بسان اکسیری درمانگر، تهدید یا بحران را به شکست کشانده است؛از غائله های گوناگون اول انقلاب در کردستان و گنبد بگیرید تا بحران سال ۶۰ منافقین؛ و از جنگ تحمیلی تا ۹ دی در سال ۸۸ و تا الآن.
یکی از جلوههای چشمگیر تداوم حضور مردم پس از پیروزی انقلاب و همچنین یکی از وجوه تمایز انقلاب اسلامی با انقلاب های بزرگ قرن بیستم، همین حضور میلیونی در سراسر کشور، در جشن پیروزی انقلاب است که دیروز چهل و پنجمین سالگرد آنرا شاهد بودیم.
حضوری شگفت انگیز که با لحاظ کردن تلاش بیوقفه دشمن برای دلسرد و ناامید کردن مردم، آنرا باید "معجزه" بدانیم؛ معجزهای که با تحول دلها رخ مینماید و بس!
حضور مردم در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و مشارکت آنها در انتخابات یک وجه راهبردی دارد و یک وجه عملیاتی.
وجه راهبردی آن، به نمایش گذاشتن وحدت ملّی و تولید قدرت و ارتقای امنیت ملی است و وجه عملیاتی آن، بزرگداشت سالگرد انقلاب و تشکیل مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی با پشتوانه مردمی بالا.
لذا ۲۲ بهمن امسال را میتوان آهنگ پیشواز انتخابات ۱۱ اسفند قلمداد کرد، آهنگی که به فضل الهی یکبار دیگر قدرت ملی را نمایان خواهد ساخت و این قدرت، ارتقای امنیت ملی را بدنبال خواهد داشت که نقش غیر قابل انکاری در بازدارندگی تهدیدات ایفا می نماید.