به گزارش مشرق، تیم ملی فوتبال کشورمان شب گذشته مقابل امارات به برتری ۲ بر یک رسید تا با ۹ امتیاز کامل به عنوان صدرنشین گروه C جام ملتها راهی مرحله یک هشتم شود.
جایی که با توجه به نتایج سایر گروهها باید از همین حالا سوریه را به عنوان حریف ایران در این مرحله نام برد.
تیمی که در هفتمین دوره حضورش در جام ملتها برای اولین بار توانست به مرحله یک هشتم صعود کند. سوریه با تساوی بدون گل برابر ازبکستان، شکست خفیف یک بر صفر از استرالیا و پیروزی یک بر صفر مقابل هندوستان به جمع ۱۶ تیم برتر آسیا رسیده است.
نکته جالب این است هکتور کوپر، سرمربی مشهور و آرژانتینی سوریها که ۲ بار با والنسیا نایب قهرمانی لیگ قهرمانان را به دست آورده و پیش از این هم مصر و ازبکستان را از مرحله گروهی جام ملتهای آسیا و آفریقا بالا آورده است تا به این شکل این روند را در تیم فعلیاش هم ادامه بدهد.
سوریه به عنوان تیمی سختکوش در جام هجدهم مشهور شده است. تیمی که هرچند به سختی گل میزند اما با یک گل خورده یکی از بهترین خطوط دفاعی جام را در اختیار دارد.
هرچند بازیکنان نام آشنایی مثل ابراهیم عالمه، دروازهبان پیشین سپاهان، عمر میدانی، مدافع النصر کویت، عمرو جنیات، مدافع الکرامه، طاهر کروما، مدافع الفتوه، عمر خریبین، موید عجن، هافبک الجیش، محمد المرمور، هافبک الکرامه سوریه، را میتوان جزء چهرههای نامدار سوریه نام برد اما بازیکنان ۲ رگه ای مثل آیهام اوسو(مدافع متولد سوئد اسلاویا پراگ) عبدالرحمان ویس(مدافع متولد یونان آتن کالیسیا) ازکوئل هام(هافبک متولد آرژانتینی ایندیپندنت) المار آبراهام(هافبک متولد سوئد اسکوده سوئد) ابراهیم حصار(هافبک متولد آرژانتین بلگرانو) و پابلو صباغ(مهاجم متولد کلمبیا آلیانز لیما پرو) آنتونیو یاکوب(مهاجم متولد سوئد اوسترس) جلیل الیاس(هافبک متولد آرژانتین جوهور دارالتعظیم مالزی) هم جزء نفراتی هستند که تجربه بینالمللی این تیم را بیشتر کردهاند.
ایران و سوریه تاکنون ۳۰ بار مقابل هم قرار گرفتهاند که سهم تیم کشورمان ۱۸ برد، ۱۱ مساوی و یک باخت بوده است.
تنها بازی ۲ تیم در تاریخ جام ملتها هم در سال ۱۹۸۰ با تساوی بدون گل تمام شد.