کد خبر 156395
تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۲

درخشنده گفت: سینمای دفاع مقدس سینمای مظلومیت ماست در جنگ در شرایطی که ملتی از خواب بیدار شده بود و می‌خواست استقلال داشته باشد.

به گزارش مشرق، پوران درخشنده معتقد است که بایدحضور مردم و به خصوص زنان که نقش مهمی داشتند اما دیده نشده‌اند، درفیلم‌های دفاع مقدس پررنگ‌تر شود.

 به گزارش ایلنا پوران درخشنده در گفتگو با روابط عمومی دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت گفت: سینمای دفاع مقدس سینمای مظلومیت ماست در جنگ در شرایطی که ملتی از خواب بیدار شده بود و می‌خواست استقلال داشته باشد وروی پای خودش بیاستد به کشور ما حمله شده و ملت ما در این شرایط از کیان کشور دفاع می‌کند. از خاک این کشور دفاع می‌کند. این جنگ برای ما با چنگ و دندان و عشق مردم ختم به خیر شد و اینجای تحسین دارد.

وی با اشاره به اینکه نقش مردم در سینمای دفاع مقدس باید بیشتر دیده شود افزود: متاسفانه در بسیاری از فیلم‌های ما اثری از حضور قاطبه مردم و بطن جامعه و تلاش‌های نیروی انسانی و مقاومت انسانی نیست. ما بیشتر ابزار جنگی را نمایش دادیم و انسان را فراموش کرده‌ایم.
وی نقش فیلمنامه را بسیارمهم دانست و افزود: کسانی که دارند فیلمنامه‌های جنگی را می‌نویسند واقعا باید مطالعه دقیق و همه جانبه‌ای نسبت به آن دوران و خانواده‌ها و شهدا داشته باشند. فیلمنامه نویسان باید فضای جنگ قراربگیرند و بعد شروع به نوشتن کنند.

درخشنده با تاکید بر نقش مدیران فرهنگی افزود: متولیان سینمای دفاع مقدس باید با تلاش بسیار افرادی را که در این زمینه توانایی‌های منحصر به فردی دارند را شناسایی کنند.
وی ادامه داد: ما هرلحظه در جنگیم و هنوز جنگمان تمام نشده است. باید حس مقاومت را در جوانان نگه داریم وباید برایشان خوراک فرهنگی و فرهنگ سازی‌های عمیق داشته باشیم که هر لحظه بتوانند از مرزهای اعتقادی و جغرافیایی ما دفاع کنند.

درخشنده نقش جشنواره بین المللی فیلم دفاع مقدس را بسیار موثر دانست و افزود: جشنواره باید مقداری هدفمند‌تر پیش برود و اگر جدی‌تر به آن نگاه شود و امکانات بیشتری داشته باشد می‌تواند تاثیر گذار‌تر باشد. این جشنواره می‌تواند پویا‌تر از این پیش برود و مطمئنم این توانایی در دبیران و مدیران آن وجود دارد. تفاوت جشنواره به باروری آن است. جشنواره باید حرفی برای گفتن داشته باشد چه در زمینه انقلاب و چه در زمینه دفاع مقدس. زیرا پیش زمینه دفاع مقدس و سرآغاز این مظلومیت انقلاب اسلامی است.

به گفته وی؛ جشنواره وقتی کسانی را کشف می‌کند باید این‌ها را حفظ کند و دنبال کند و امکانات به آن‌ها بدهد تا پیشرفت کنند و فراموش نشوند. سینما خیلی می‌تواند درحوزه بیداری اسلامی تلاش کند.

درخشنده تاکید کرد: ما باید از آدم‌هایی که شناخته شده نیستند و گمنامند و در پشت جبهه کمک‌هایی کردند که به موفقیت ما در خط مقدم منجر شده فیلم بسازیم. باید این آدم‌ها را شناسایی کنیم. ما در هیچ فیلمی این آدم‌ها را ندیدیم. ما زن‌هایی را که لباس شهدا را نگه داری، تمیز و بازسازی می‌کردند را نمی‌شناسیم. آدم‌های نا‌شناسی که نمی‌دانیم کی هستند. بیایید اینجوری مردم را در مسئله دفاع مقدس دخیل کنیم. با ذهنیت مردم پیش ببریم و مردم عادی را قهرمان فیلم‌هایمان کنیم. آدم‌های واقعی را بیاوریم که توقعی از دولت ندارند و با دست خالی و با جانشان جنگیدند. سینمای دفاع مقدس برای افرادی خاص نیست و برای همه است پس باید همه را دخیل کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سیدمحمد ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۱
    0 0
    آقای درخشنده حرفاتون بوی تفکرات فمینیستی میده.یا دست کم برداشت ما اینطوره.زنها در برخی فیلمها حضور دارن و در برخی هم نه.شما نباید انتظار داشته باشین پررنگ بشن چون هر جا لازم بود از زنها هم تعدادی حضور داشتن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس