رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح گفت: قاضي بايد عالمانه، عادلانه و به‌حق قضاوت كند و از هوا و هوس پيروي نكند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمين محمدكاظم بهرامي طي سخناني در افتتاحيه دوره كارآموزي قضات نظامي تصريح كرد: حق را بايد شناخت اما شناخت به تنهايي كافي نيست بلكه بايد به آن عمل كرد. معيار و ميزان، حق است و سنجش خداوند هم در روز قيامت بر اين اساس است.

وي با بيان اينكه عرصه قضا با ساير مشاغل تفاوت اساسي دارد، ادامه داد: اصل قضاوت متعلق به خداوند متعال است كه احكم‌الحاكمين است و به تبع اينكه خداوند انبيا را به جانشيني خود در روي زمين منصوب كرد، مقام قضاوت را هم به آنها داد.

رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح در بخش ديگري از سخنان خود هدف از برگزاري دوره كارآموزي قضات نظامي را كاربردي كردن علوم قضايي و آشنايي با اخلاق حرفه‌اي قضاوت برشمرد و افزود: هدف كارآموزان نبايد تنها گرفتن نمره و گذراندن دوره باشد بلكه بايد در فراگيري علم و دانش بكوشيد تا در هنگام قضاوت، عالمانه و عادلانه تصميم بگيريد.

بهرامي يكي از ويژگي‌هاي دوره‌هاي كارآموزي سازمان قضايي نيروهاي مسلح را رعايت دقيق نظم و انضباط عنوان كرد.

رييس مركز آموزش قوه قضايه نيز در اين مراسم گفت: مدت‌زمان اين دوره به دليل اينكه كارآموزان قبلا در سيستم قضايي مشغول به كار بوده‌اند، كوتاه‌تر از دوره‌هاي قبلي است و در واقع جنبه تكميلي دارد.

غلامرضا موحديان در خصوص برنامه‌هاي آموزشي اين دوره اظهار كرد: آموزش‌ها جنبه علمي، كارگاهي، مشاوره و كارورزي دارد و بازديد از سازمان زندان‌ها و پزشكي قانوني و حضور در دادسرا نيز در اين دوره پيش‌بيني شده است.

وي افزود: در عناوين درسي اين دوره، حقوق جزاي نظامي، حقوق جزاي اختصاصي و آيين دادرسي كيفري گنجانده شده و آخرين تغييرات قانون جديد مجازات اسلامي نيز در اين دروس پيش‌بيني شده است.

رييس مركز آموزش قوه قضاييه تصريح كرد: در پايان دوره آزمون جامع برگزار مي‌شود و ميانگين معدل كارآموزان در دو بخش حقوقي و كيفري بايد 16 باشد تا بتوانند وارد كار قضايي شوند.

موحديان ابراز اميدواري كرد كه اين دوره براي كارآموزان قضايي پربار، مفيد و كاربردي باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس