کد خبر 1540363
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۵:۳۰
تأثیر شگفت انگیز سرکه سیب در مقابله با افزایش قند خون

از مزایای این محصول سرشار از فایده بسیار شنیده‌ایم. اما به‌راستی سرکه سیب چقدر در سلامت ما نقش دارند؟

به گزارش مشرق، کارشناسان به شواهدی دست یافته‌اند که گویای مزایای سرکه سیب برای رسیدن به هدف‌های خاص در سلامت بدن است.

«لورا لیگوس» - متخصص تغذیه - در این باره می‌گوید: سرکه سیب درمان جادویی یا راه‌ حل سریع برای همه مشکلات مربوط به سلامت نیست. با این حال، آنچه به‌عنوان متخصص تغذیه می‌توانم بگویم این است که مصرف سرکه سیب قبل از غذا برای کمک به هضم غذا- با شبیه‌سازی اسید معده و تجزیه غذا- موثر است.

این نوع سرکه حاوی اسیدهای خاصی است که باکتری‌های مضر را از بین می‌برند و پروبیوتیک‌های طبیعی آن ممکن است، سلامت روده را تقویت کنند اما در مورد میزان واقعی این فواید بالقوه هنوز به تحقیق بیشتری نیاز است.

در پژوهش‌های کوچکی نیز به بررسی اثر سرکه سیب بر قند خون پرداخته شده است.

لیگوس توضیح می‌دهد: از آنجا که سرکه فواید دیگری نیز دارد، ممکن است در کاهش واکنش بدن به قند خون، در صورت مصرف همراه با غذا یا بعد از غذا مفید باشد.

برخی دیگر نیز نه برای مصرف داخل بدن بلکه برای استفاده در سطح بدن به سرکه سیب روی می‌آورند و از این مایع برای مراقبت از پوست بدن و پوست سر بهره می‌برند.

البته در این‌باره تحقیقی انجام نشده است اما دکتر «عزا حلیم» - پزشک و متخصص بیهوشی - می‌گوید: سرکه سیب حاوی عناصر متعددی است که احتمالا به رفع مشکلات پوستی خاصی کمک می‌کند.

او می‌گوید: طبیعت اسیدی سرکه سیب به بازیابی پی‌اچ (pH) طبیعی پوست برای کاهش التهاب کمک می‌کند همچنین سرکه سیب حاوی آلفا هیدروکسی اسید و آنتی اکسیدان‌هایی است که همگی در لایه‌برداری از پوست و روشن‌ شدن و صاف شدن پوست موثرند. این مایع همچنین در تعادل پی‌اچ پوست سر، برای جلوگیری از مواردی مانند شوره‌سر مفید است زیرا بسیاری از این مشکلات پوست سر ناشی از نامتعادل بودن پی‌اچ و رشد بیش از حد مخمر است.

البته حلیم تاکید می‌کند: نباید عجله کنید و سرکه سیب را بدون راهنمایی یا مشورت در برنامه‌ روزانه مراقبت پوستی بگنجانید زیرا برخی از افرادی که پوست حساسی دارند، ممکن است دچار سوزش شوند.

بایدها و نبایدهای استفاده از سرکه سیب

به گزارش روزنامه «ایندیپندنت»، اگر قصد دارید سرکه سیب را در رژیم غذایی‌تان امتحان کنید، نکات مهمی را باید در نظر داشته باشید.

توصیه متخصصان این است که این ماده غذایی را به‌تنهایی و یک‌ضرب نخورید.

لیگوس می گوید: همیشه آن را رقیق کنید زیرا سرکه سیب اسیدی است و در مینای دندان یا پوشش مری مشکلاتی ایجاد می‌کند.

حلیم می‌گوید: نوشیدن مستقیم آن پوشش معده را تحریک می‌کند و برای افرادی که خواهان تقویت میکروبیوم روده و باکتری‌های سالم موجود در روده‌اند، تأثیر معکوس خواهد داشت.

منبع:سلامت نیوز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • عبدل IR ۱۳:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۶
    0 0
    اصلا چیز خوبی نیس.لطفا چرت نشر ندید...خود تویی ک نشر میدی بیست روز استفادع،کن من وضعیت معدت رو ببینم بعد نشر بده از اثرات خوبش
  • IR ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۶
    0 0
    یه جور اسیده/ هیچ فایده خاصی ندارد/ الکی افرادی که از این جور چیزها کاسبی می کنند. تبلیغ و پروپاگاند می کنند تا خریدارش زیاد شود
  • IR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۵
    0 0
    چگونه سرکه می تواند به سلامتی شما آسیب برساند سرکه نوعی مایع اسیدی است که از تخمیر اتانول (الکل اتیلیک) به دست می‌آید و حاوی اسید استیک (اسید اتانولیک) است. سرکه در حقیقت یک مایع الکلی است و از اکسیداسیون الکل (اتانول) بوجود می آید. این ماده اغلب عوارض الکل بر بدن را دارا می باشد. Ph سرکه 3-2 است و تعادل اسید و بازی بدن را برهم می زند. خطرات سلامتی مرتبط با مصرف سرکه که به اثبات رسیده است: تخریب مینای دندان و ایجاد پوسیدگی های زودرس تحقیقات تایید کرد که حدود یک الی 20 درصد از مواد معدنی ساختار دندان پس از 4 ساعت مواجهه با سرکه از بین می¬روند. همچنین استفاده مکرر از سرکه موجب ایجاد حساسیت در دندان¬ها می¬شود ایجاد التهاب و تخریب لایه محافظتی و سلولهای مخاطی دهان و لثه ها، حلق، مری و معده و حتی روده ها این التهابات و زخمها منجر به نفوذ میکروبها و ایجاد سرطان می کند. بر اساس تحقیقات مصرف سرکه نیز در حال حاضر به عنوان عاملی در ایجاد سرطان در قسمت فوقانی شناخته شده است. ایجاد کمبود ویتامین ب 12 در بدن (کم خونی مگالوبلاستیک) - سرکه بعد از آسپیرین و الکل شایعترین علت زخم و التهابات مخاط گوارش است. - تغییر سطح انسولین: انسولین از هورمون هایی می¬باشد که تاثیرات متعددی در متابولیسم و دیگر اعمال بدن دارد. استفاده از سرکه سطح انسولین را تغییر داده و از این جهت برای افراد دیابتی مضر است. - ضعف دید: سرکه تاثیر منفی در بینایی دارد و باعث ضعف دید می¬شود. - تضعیف دستگاه ایمنی: پروبیوتیک‌ها و باکتری‌های مفید در دستگاه گوارشی سیستم ایمنی را تقویت می-کند، ولی مصرف سرکه سیب باعث تضعیف پروبیوتیک‌ها و باکتری‌های مفید و در نتیجه تضعیف سیستم ایمنی بدن می¬شود. - کبد چرب - اختلالات کلیوی - ایجاد اختلالات سیستم عصبی مرکزی - کاهش سطح پتاسیم بدن و ایجاد ضعف و خستگی مزمن - رشد قارچهای بیماریزا در بدن و مخاط (قارچ کاندیدا) - تحریک غده تیروئید تا فسفر را از غدد فوق کلیوی خارج کند. - کاهش تراکم استخوان و پوکی زودرس - مطالعات نشان داده اند که غذاهای تخمیر شده مانند سرکه حاوی مقادیر بالایی تیرامین هستند، تیرامین می تواند منجر به افزایش فشار خون، درد مفاصل، کهیر، سندرم روده تحریک پذیر و سردرد (میگرن) شود. - تاخیر در تخلیه معده و ایجاد حالت تهوع و این ممکن است علائم فلج عصبی معده ( گاستروپارزی) را بدتر کند و مدیریت قند خون را برای افراد مبتلا به دیابت نوع یک دشوارتر کند. - تداخلات دارویی گسترده بدلیل خواص اسیدی اثرات داروها را کاهش می دهد. تحقیقات ثابت کرده است : اکثر خواص کاذبی که در باره سرکه در شبکه ها و اینترنت و فضاهای مجازی عنوان می شود صحت ندارد از قبیل موارد ذیل: - سرکه باعث کاهش وزن نمی شود و صرفا بدلیل عوارض تاخیر در تخلیه معده و ایجاد تهوع باعث ایجاد بی میلی به غذا میشود. - سرکه سیب با سایر سرکه ها فرقی ندارد. - سرکه باعث درمان رفلاکس اسید نمی شود. در حالی که برخی از افراد به سرکه سیب و جوش شیرین برای رفلاکس اسید سوگند یاد می‌کنند، هیچ مدرک علمی برای حمایت از این درمان خانگی وجود ندارد. - سرکه هیچ تاثیری در درمان آکنه نداشته و استفاده روی پوست باعث سوختگی شیمیائی پوست می شود. - سرکه هیچ تاثیر در بهبود کم خونی ندارد بلکه خود مسبب کم خونی است. - سرکه در بهبود بوی دهان تاثیری ندارد. - سرکه تاثیری روی آب مروارید ندارد. - ‌کمک به سم‌زدایی یک فریب است. بدن انسان دارای یک سیستم "خود تمیز شونده قوی" است. - خستگی با سرکه رفع نمی شود. - قارچهای پوستی با سرکه درمان نمی شود. - ریزش مو با سرکه درمان نمی شود. - عفونت کلیه و درد کلیه با سرکه درمان نمی شود. - گرگرفتگی و یائسگی با سرکه درمان نمی شود. - ‌گرفتگی عضلانی با سرکه درمان نمی شود. - سرکه سفید کننده دندان نیست. - برفک دهان با سرکه درمان نمی شود. - بخور سرکه نه تنها درمان سرفه، سینوزیت و آسم و .... نیست بلکه باعث سوختگی مخاطی شده و وخامت بیشتری ایجاد میکند. مطالعه انجام شده در سال 1399 نشان می¬دهد مقادیری از الکل (اتانول) هم در سرکه¬های صنعتی و هم در سرکه¬های سنتی وجود دارد. میزان الکل در سرکه های خانگی بالاتر است. در طب ایرانی سرکه هیچگاه ارزش تغذیه ایی و خوراکی نداشته است و استفاده از ترشیجات و سرکه یک انحراف تغذیه ایی است که سلامت ایرانیان را به خطر انداخته است. تقریباً تمام محصولات ساخته شده با سرکه را می توان به راحتی با آب لیموی تازه و طبیعی که یک غذای سالم است درست کرد. سلامتکده سیب www.diethealth.ir

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس