کشتی فرنگی

رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی ۲۰۲۳ جهان با قهرمانی آذربایجان به پایان رسید و تیم ملی کشتی فرنگی ایران با یک مدال طلا، یک نقره و سه برنز و کسب چهار سهمیه المپیک به کار خود پایان داد.

به گزارش مشرق، رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی جهان روزهای ۳۰ شهریور لغایت ۲ مهرماه در شهر بلگراد صربستان برگزار شد و در پایان تیم ایران با کسب ۱ مدال طلا، ۱ مدال نقره و ۳ مدال برنز بعنوان نایب قهرمانی دست یافت.


به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در پایان این رقابت ها تیم ایران توسط امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال طلا، علیرضا مهمدی در وزن ۸۲ کیلوگرم به مدال نقره، پویا دادمرز در وزن ۵۵ کیلوگرم، محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم و محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

در رده بندی تیمی آذربایجان با ۱۲۰ امتیاز بعنوان قهرمانی رسید، تیم ایران با ۱۰۲ امتیاز نایب قهرمان شد و تیم ترکیه با ۹۳ امتیاز بعنوان سوم رسید.

گفتنی است در رقابت های سال گذشته تیم ایران با ۲ مدال نقره و ۱ مدال برنز چهارم شده بود که امسال توانست عنوان نایب قهرمانی را بدست بیاورد.

تیم این همچنین در اوزان ۶۰، ۶۷، ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم سهمیه المپیک پاریس را بدست آورد.

نتایج نمایندگان کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم پویا دادمرز پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر سابولس لوسونس از صربستان را با نتیجه ۸ بر صفر از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله مقابل آدم اوزون قهرمان اروپا از ترکیه را با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. دادمرز در این دیدار در یک کشتی نزدیک با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب با الدانیز عزیزلی قهرمان جهان از آذربایجان شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۶ بر ۳ مارلان موخاشیف از قزاقستان را شکست داد و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۶۰ کیلوگرم مهدی محسن نژاد پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۷ بر صفر الدار حافظ اف از آمریکا را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۴ بر ۲ سئونگ هاک کیم از کره جنوبی را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. محسن نژاد در این مرحله مقابل کریستوفر کرایمر از آلمان با نتیجه ۷ بر صفر پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله در یک دیدار نزدیک با نتیجه ۴ بر ۳ مغلوب ژولومان شارشنبکوف قهرمان جهان از قرقیزستان شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۳ بر ۳ مغلوب اسلام جان بهرام اف از ازبکستان شد و در جایگاه پنجم ایستاد. نماینده کشورمان برای کسب مدال المپیک به مصاف گئورگ غریبیان دیگر نفر پنجم این وزن رفت و با نتیجه ۷ بر صفر موفق شد این حریف را شکست دهد و سهمیه المپیک پاریس را کسب کند.

در وزن ۶۳ کیلوگرم ایمان محمدی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۲ مغلوب گئورگی تیبیلوف از صربستان شد و با توجه به شکست حریفش در مرحله نیمه نهایی، نماینده کشورمان از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن ۶۷ کیلوگرم محمدرضا گرایی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۳ ابرار آتابایف قهرمان آسیا از ازبکستان را مغلوب کرد و راهی مرحله یک هشتم نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۱۱ بر ۱۰ کیوتارو سوگابه از ژاپن را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. گرایی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب جعفراف از آذربایجان شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به گروه بازنده ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۶ بر ۵ از سد کریستین وانزا از مجارستان گذشت و به دیدار رده بندی راه یاف. گرایی در این دیدار با نتیجه ۸ بر صفر و ۳ اخطاره شدن حریف مقابل اسلاویک گالستیان از ارمنستان به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد و سهمیه المپیک را نیز کسب کرد.

در وزن ۷۲ کیلوگرم سید دانیال سهرابی در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر ۲ آرتور پولیتایف از اوکراین را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد در یک کشتی برابر با نتیجه ۷ بر ۷ و به دلیل امتیاز درشت کمتر مغلوب علی ارسلان قهرمان جهان از صربستان شد و با توجه به شکست ارسلان در دور بعد، سهرابی از دور رقابت ها کنار رفت.
در وزن ۷۷ کیلوگرم محمدعلی گرایی در دور اول با نتیجه ۲ بر صفر آدلت تیولیوبایف از روسیه را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۵ مغلوب نائو کوزاکا از ژاپن شد و با توجه به شکست این کشتی گیر ژاپنی مقابل محموداف قهرمان جهان از قرقیزستان در مرحله نیمه نهایی، گرایی از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن ۸۲ کیلوگرم علیرضا مهمدی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر کوواسویچ از صربستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل یاروسلاو فیلچاکوف دارنده مدال برنز جهان از اوکراین با نتیجه ۴ بر ۱ به برتری دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. مهمدی در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۱ میهایل برادو از مولادوی را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار در یک کشتی نزدیک با نتیجه ۲ بر ۱ مغلوب رفیق حسین اف قهرمان جهان و دارنده مدال برنز المپیک از آذربایجان شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۸۷ کیلوگرم ناصر علیزاده پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۴ مقابل الیاس پاگکالیدیس از یونان به پیروزی رسید. وی در دور بعد مقابل آرکادیوس کولینیچ دارنده مدال برنز جهان از لهستان با نتیجه ۴ بر ۴ به پیروزی رسید و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۹ بر ۴ مغلوب نورسلطان تورسینوف از قزاقستان شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، علیزاده حذف شد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم محمدهادی ساروی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۳ بر ۱ مارکوس راگینگر از اتریش را شکست داد. وی در دور سوم با نتیجه ۷ بر ۱ جرارد کورنیزاک از لهستان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۴ بر ۱ فلیکس بالدوف از نروژ را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. ساروی در این مرحله با نتیجه ۳ بر صفر مغلوب گابریل روسیلو کیندلان از کوبا شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۴ بر ۱ مقابل ابوبکر خاسلاخانوف از بلاروس به برتری دست یافت و ضمن کسب سهمیه المپیک پاریس، صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امین میرزازاده در دور نخست با نتیجه ۹ بر صفر ادوارد سوقومونیان از برزیل را شکست داد. وی در دور دوم با با نتیجه ۲ بر ۱ میخایلو ویشنویتسکی از اوکراین را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱ بر ۱ روماس فریدریکاس از لیتوانی را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. میرزازاده در این مرحله با اوسکار پینو هیندس دارنده مدال های نقره و برنز جهان از کوبا با نتیجه ۱ بر ۱ به برتری دست یافت و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار رضا کایالپ قهرمان چندین دوره جهان و دارنده مدال های نقره و برنز المپیک از ترکیه را در یک کشتی سخت و نفسگیر با نتیجه ۲ بر ۲ شکست داد و به مدال طلا دست یافت و سهمیه المپیک پاریس را نیز بدست آورد.

رده بندی انفرادی مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی ۲۰۲۳ جهان به ترتیب زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱- الدانیز عزیزلی (آذربایجان) ۲- نوگزاری تسورتسومیا (گرجستان) ۳- پویا دادمرز (ایران) و جسوربک اورتیبکوف (ازبکستان) ۵- مارلان موکاشیف (قزاقستان) و آرتیوم دلیانو (مولداوی)

۶۰ کیلوگرم(وزن المپیکی): ۱- ژولومان شارشنبکوف (قرقیزستان) ۲ – کنیچیرو فومیتا (ژاپن) ۳- اسلام جان بهرام اف (ازبکستان) و لی گیو کائو (چین) ۵- مهدی محسن نژاد (ایران) و گئورگ غریبیان (ارمنستان)

۶۳ کیلوگرم: لری آبولادزه (گرجستان) ۲- مراد ممدوف (آذربایجان) ۳- انس بشار (ترکیه) و گئورگی تیبیلوف (صربستان) ۵- استفان کلمنت (فرانسه) و پوغوسیان (ارمنستان)

۶۷ کیلوگرم(وزن المپیکی): ۱- لوئیس اورتا (کوبا) ۲- حسرت جعفراف (آذربایجان) ۳- محمدرضا گرایی (ایران) و میت نمش (صربستان) ۵- اسماعیلوف (قرقیزستان) و گالستیان (ارمنستان)

۷۲ کیلوگرم: ۱- ابراهیم محمد حسن قانم (فرانسه) ۲ – روبرت فریتش (لهستان) ۳- علی ارسلان (صربستان) و سلجوق جان (ترکیه) ۵- شینگو هارادا (ژاپن) و استویان کوباتوف (بلغارستان)

۷۷ کیلوگرم(وزن المپیکی): ۱- آکژول محموداف (قرقیزستان) ۲- سانان سلیمان اف (آذربایجان) ۳- مالخاز آمویان (ارمستان) و نائو کوزاکا (ژاپن) ۵- دمیو ژاداریف (قزاقستان) و آرام واردانیان (ازبکستان) ... ۱۸- محمدعلی گرایی (ایران)

۸۲ کیلوگرم: ۱- رفیق حسین اف (آذربایجان) ۲- علیرضا مهمدی (ایران) ۳- یاروسلاو فیلچاکوف (اوکراین) و آیوس گونیبوف (روسیه) ۵- میهایل برادو (مولداوی) و برهان آکبوداک (ترکیه)

۸۷ کیلوگرم(وزن المپیکی): ۱- علی چنگیز (ترکیه) ۲- داوید لوسونژی (مجارستان) ۳- ژان بلنیوک (اوکراین) و سمن نوویکوف (بلغارستان) ۵- نورسلطان تیرسینوف (قزاقستان) و اسلام عباس اف (آذربایجان)

۹۷ کیلوگرم(وزن المپیکی): ۱- گابریل روسیلو کیندلان (کوبا) ۲- آرتور الکسانیان (ارمنستان) ۳- محمدهادی ساروی (ایران) و آرتور عمراف (چک) ۵- ابوبکر خاسلاخانوف (بلاروس) و میندوگاس ونچکایتیس (لیتوانی)

۱۳۰ کیلوگرم(وزن المپیکی): ۱- امین میرزازاده (ایران) ۲- رضا کایالپ (ترکیه) ۳- عبدالطیف احمد محمد (مصر) و اسکار پینو هنیدس (کوبا) ۵- لینگ ژی منگ (چین) و روماس فریدریکاس (لیتوانی)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۲۲:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۲
    9 41
    فقط اذربایجانم
    • IR ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
      12 0
      فقط ایران همه آذربایجان ها مال ایرانه ارمنستان هم باید عضو ایران بشه تا امنیتش حفظ بشه
    • IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
      0 0
      چخه
    • اکبر IR ۱۳:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
      0 0
      چقدر پانتورک خاءن داریم...اینها باید شناسایی و گوشمالی شوند تا بفهمند کشور آذرابادگان یک بخش کوچک از ایران زمین بوده....باید بفهمند که خوورشید پووشتش ب ما نیست و ممکنه الحاق بشوند ب سرزمین اصلی باید بفهمند زبان مشترک فقط،یک عامل از شباهتهای فرهنگی دو قومیت است نه همه چیز.
    • الر US ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
      0 0
      فقط ایران عزیز که کل آذربایجان هم ایران دیگریست یا شاسین ایران عزیز ...
    • IR ۱۹:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
      0 0
      چخه
    • Yaser US ۲۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
      1 0
      فقط ایرانم،آذربایجانتم مال ایرانمه،اونم برمیگردانیم وضمیمه میکنیم
    • Yaser US ۲۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
      0 0
      فقط ایرانم،آذربایجانتم مال ایرانمه،اونم برمیگردانیم وضمیمه میکنیم
  • مرتضوی IR ۰۶:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
    0 0
    ماشائ الله بچه های بختیاری خاک پاک ایران .امین میرزازاده . علیرضا مهمدی .پویا صولت دادمرز .گر ایران زمین بختیاری نداشت ...یا علی
  • IR ۰۹:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
    6 0
    گرایی اگر در همان وزن خودش 72 مبارزه می کرد طلا می گرفت حتما برای ارتقا بدنسازی باید فکر بکر کرد
  • IR ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
    0 0
    در وزن 72کیلوگرم روبرت فریتش مجارستانی است نه لهستانی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس