کد خبر 15145
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۳

رئيس مرکز کنترل ترافيک پليس راه کشور با اشاره به محدوديتهاي ترافيکي آخر هفته در محورهاي مواصلاتي گفت: اين محدوديتها به منظور افزايش ايمني و تسهيل در عبور و مرور شهروندان اعمال مي شود.

به گزارش مشرق پرويز البرزي در گفتگو با مهر درباره محدوديتهاي ترافيکي تعطيلات هفته جاري در محورهاي کشور گفت: تردد تمامي موتورسيکلتها از ساعت 12 ظهر امروز سه شنبه تا ساعت 24 شب جمعه 28 آبان ماه جاري در محورهاي کرج - چالوس، هراز - فيروزکوه، قزوين- رشت، ساوه - همدان، تهران - سمنان و مشهد و بالعکس ممنوع است.
وي تاکيد کرد: در محور کرج - چالوس تردد انواع تريلر و کاميون کماکان ممنوع است. همچنين تردد انواع وسايل نقليه از ساعت 12 ظهر تا 24 شب جمعه 28 آبان ماه از کرج، ميدان اميرکبير به سمت مرزن آباد ممنوع است و همچنين از ساعت 15 بعدازظهر تا ساعت 24 شب از مرزن آباد به سمت کرج يک طرفه است.
سرهنگ البرزي با تاکيد بر اينکه در محور هراز نيز تردد تمامي تريلرها ممنوع است اضافه کرد: تردد تمامي کاميون ها به استثناء حاملين مواد سوختي و فاسد شدني از ساعت 12 ظهر تا 24 شب سه شنبه 25 آبان ماه و از ساعت 6 صبح 26 تا 28 آبان ماه سالجاري از محور هراز، ساوه همدان و از ساوه تا دو راهي قزوين - همدان ممنوع است.
معاون عمليات و ترافيکي پليس راه کشور افزود: تردد انواع وسيله نقليه از ساعت 13 ظهر تا 23 شب روز جمعه 28 آبان ماه جاري از رودهن به سمت جاده آمل در محور هراز ممنوع و از ساعت 15 بعدازظهر تا 23 شب از آب اسک به سمت رودهن به صورت يکطرفه است.
وي تاکيد کرد: در محور دماوند تردد تمامي تريلرها به استثناء حاملين مواد سوختي و فاسد شدني از 12 ظهر تا 24 شب سه شنبه 25 آبان و از ساعت 6 صبح تا 24 شب روزهاي چهارشنبه و جمعه تهران به سمت قائم شهر و بالعکس ممنوع است.
سرهنگ البرزي يادآور شد: تردد تمامي تريلرها و کاميونها به استثناء حاملين مواد سوختي و فاسد شدني از ساعت 15 بعد از ظهر تا ساعت 20 شب سه شنبه 25 و جمعه 28 آبان از محورهاي زاهدان به زابل و بالعکس ممنوع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس