کد خبر 1512
تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۹

اين روزها شاهد حضور مردم در آماده‌سازي شهر براي برپايي جشن‌ نيمه شعبان هستيم اما در آثار سينمايي و تلويزيوني نمي‌توانيم شاهد اين شور و شعف باشيم. ما متأسفانه، عقب‌تر از جامعه هستيم و با خواسته و نياز مخاطب فاصله گرفته‌ايم.

به گزارش مشرق، محسن علي‌اکبري تهيه کننده سينما و تلويزيون در گفت و گو با فارس درباره ساخت آثاري درباره آخرالزمان در سينما و تلويزيون کشور و راه‌هاي رسيدن به توليد متمرکز و جيران‌ساز در اين زمينه اظهارنظر کرد.
علي‌اکبري گفت: فيلم‌هاي آخرالزماني که تعدادي از آن‌ها در هاليوود توليد شده است به نوعي نگاهي تاريخي دارند و ديدگاه و نظريه سازندگان فيلم از چگونگي برپايي آخرالزمان و قيامت به مخاطب القاء مي‌شود. البته در بخش‌هايي از فيلم‌ها بسيار ظريف استراتژي و اهداف کشور سازنده فيلم نيز قابل رويت است و به بيننده منتقل مي‌شود.
وي ادامه داد: ما متاسفانه در ژانر تاريخي و مذهبي بسيار کم کار بوديم. ما حتي در زمينه تاريخ و هويت کشور خودمان نيز کم کاريم که خوشبختانه قرار است آثاري در اين خصوص ساخته شود از جمله ذوالقرنين و يا آثاري درباره بزرگان دين کشور.
تهيه‌کننده «نردبام آسمان» در ادامه به ظهور صاحب الزمان (عج) و ساخت آثاري در اين خصوص اشاره کرد و گفت: اين روزها شاهد شادي و شعف مردم و آماده سازي شهر و کوچه و خيابان براي برپايي جشن‌ نيمه شعبان هستيم اما متاسفانه اين شادي و شعف را نمي‌توانيم در آثار سينمايي و تلويزيوني شاهد باشيم. درحالي که برنامه سازان و تهيه‌کنندگان با تهيه آثار بايد جامعه را به سوي اهداف متعالي سوق دهند اما متاسفانه عقب‌تر از جامعه هستيم و با خواسته و نياز مخاطب فاصله گرفته‌ايم.
علي‌اکبري به فارس گفت: در توليد اين گونه از فيلم‌ها با سوژه آخرالزمان، محتواي آثار است که بايد به زبان روز جامعه مطرح شود که مخاطب بتواند با پيام فيلم مفهوم انتظار را درک کند. در اين باره، در فيلمي که ما توليد کرديم (کتاب قانون)‌سعي شد تا مفهوم جامعه منتظر(بدون دروغ و غيبت) را به بيننده القاء کند.
وي افزود: بايد مفاهيم اخلاقي و انساني از طريق سينما که يکي از رسانه‌هاي مؤثر است به مخاطب منتقل شود.
اين تهيه‌کننده اظهار داشت: در اين ايام فيلم‌هاي سينمايي بايگاني شده يا آرشيو شده تلويزيون به نمايش گذاشته مي‌شود و يا از شبکه‌هاي مختلف پخش مي‌شود. اين درحالي است که اگر مخاطب بداند فيلمي با موضوع صاحب الزمان (عج) ساخته شده و در اين ايام اکران مي‌شود حتماً مورد اقبال قرار مي‌گيرد و يکي از پرفروش‌ترين آثار خواهد بود.
وي به بحث سخت‌افزاري سينماي ايران اشاره کرد و گفت: ما در بحث سخت افزاري زياد در مضيقه نيستيم. سيستم‌هاي تروکاژي بسيار خوبي در ايران وجود دارد و 20 دفتر سينمايي در حال حاضر توانايي تروکاژ آثار را در سطح بالايي دارند و سفارش‌هايي از کشورهاي منطقه و خاورميانه مي‌پذيرند اما تجهيزات دوربين فيلمبرداري بايد تغيير کند و لابراتوارها به روز شود تا کيفيت آثار بهتر باشد.
تهيه‌کننده «نردبام آسمان» در ادامه افزود: هاليوود سال‌ها برروي يک فيلمنامه کار مي‌کنند و مبالغ هنگفتي به فيلمنامه اختصاص مي‌يابد، درحالي‌که در کشور ما پايين‌ترين قيمت به فيلمنامه اثر داده مي‌شود در حالي که اگر جايگاه مناسبي براي فيلمنامه تبيين و تعريف شود مي‌توانيم شاهد آثار موفق و بهتري باشيم از سوي ديگر براي آثار با مضمون ظهور و آخرالزمان بايد افراد متخصص و متعهد تيم سازنده را تشکيل دهند که بتوانند بهتر و با اعتقاد قلبي پيام اثر را به مخاطب انتقال دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس