دستگیری سارق تاکسی
فرمانده انتظامي ويژه كيش از دستگيري سارق حرفهاي لوازم داخل خودرو توسط ماموران كلانتري 11 اين جزيره خبر داد.
دستگیری پسری که پدرش را کشت
پسر جوان که در جریان درگیری با پدرش او را به قتل رسانده بود پس از یک ماه فرار دستگیر شد.
كلاهبردار؛ سرمايه 26 نفر را خورد
مردي كه با راهاندازي يك شركت كاغذي و به بهانه پرداخت وامهاي ميليوني و سرمايهگذاري در شركتهاي مواد غذايي با فريب مردم ميليونها تومان كلاهبرداري كرده بود، تحت تعقيب پليس قرار گرفت.
قتل کارگر طلاساز توسط دو مرد افغان
دو مرد افغان که با انگیزه سرقت، کارگر یک کارگاه طلاسازی را به طرز هولناکی به قتل رسانده بودند، در جلسه محاکمه به تشریح جزئیات قتل پرداختند. پنجم بهمن سال 89 ماموران کلانتری 126 تهرانپارس در جریان قتل کارگر یک کارگاه طلاسازی و سرقت طلا از آنجا قرار گرفتند.
دختر 17ساله در دام سياه
مردي كه با ربودن يك دختر 17 ساله در شهريار و انتقال او به جاده ساوه، وي را مورد آزار و اذيت قرار داده بود، دستگير شد.
انکار اتهام قتل پدر در جلسهدادگاه
پسر جوان که متهم است در جریان یک تصادف ساختگی پدرش را به قتل رسانده است در دور دوم محاکمه اش منکر اتهام خود شد.
قتل شوهر با بند ساک
حکم قصاص زن جوان که شوهر خود را با بند ساک خفه کرده بود از سوی قضات دیوان عالی کشور تائید شد.
خواهرکشي با کلاشينکف
رئيس پليس آگاهي استان بوشهر از شناسايي و دستگيري برادري خبر داد که خواهرش را به انگيزه موارد اخلاقي به قتل رسانده بود.
قتل عمو به دليل قطع اينترنت
يك دختر جوان تايواني عمويش را با چاقو كشت زيرا دسترسي اش را به اينترنت قطع كرده بود.
طلا دزدی رئیس قلابی دانشگاه
مرد تبهکار که با جعل عنوان رئیس دانشگاه از طلافروشی ها سکه طلا سرقت می کرد در جریان عملیات تعقیب و گریز ماموران پلیس آگاهی دستگیر شد.
دستگیری 8شرور به جرم تخریبخودرو
رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری 8 نفر از ازاذل و اوباش محدوده نامجو خبر داد و گفت: این اشرار مدتی پیش اقدام به تخریب چندین دستگاه خودرو در یک درگیری کرده بودند.
کد خبر 149990
تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۵
- ۰ نظر
- چاپ
دستگیری پسری که پدرش را کشت، دستگیری سارق تاکسی، قتل عمو به دليل قطع اينترنت و ... از جمله مهمترین اخبار حوادث در هفته گذشته است.