کد خبر 1486531
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۳:۳۰
آلرژی خود را با این مواد غذایی کاهش دهید

فصل بهار با افزایش آلرژی همراه است، اما با مصرف برخی مواد غذایی می‌توان حساسیت بهاره را کاهش داد.

به گزارش مشرق، آلرژی فصلی که در فصل بهار بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت‌زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان می‌دهد و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد می‌شود. حال تغییرات سبک غذایی یکی از مواردی است که ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی کمک کند. افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی سبب کاهش علائم مثل آبریزش بینی و چشم می‌شود.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برخی از این مواد غذایی در ادامه می‌آید:

- زنجبیل: این ماده غذایی به کاهش علائم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک می‌کند. چای زنجبیلی گزینه خوبی برای این فصل هست.

- مرکبات: در طول فصل آلرژی از مرکباتی مانند پرتقال، گریپ فروت، لیمو ترش و... استفاده کنید. استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد می‌توانند گزینه خوبی باشند.

- زردچوبه: ماده فعال زردچوبه کورکومین که ضد التهاب شناخته شده است، سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می‌شود.

- گوجه فرنگی: اگرچه هر وقت از ویتامین سی حرف می‌زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن‌مان می آید، اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶ درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می‌شود. لیکوپن در زمان پخت راحت‌تر در بدن جذب می‌شود. بنابراین برای تقویت بیشتر گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کنید.

- ماهی سالمون و ماهی‌های چرب: امگا ۳ در ماهی می‌تواند مقاومت شما را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا ۳ به کاهش باریک شدن راه‌های هوایی کمک می‌کند.

- پیاز: کورستین که در این ماده غذایی هست به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل می‌کند و علایم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه قرار دارند. پخت و پز محتوای کورستین پیاز را کاهش می‌دهد. بنابراین برای تاثیر حداکثری پیاز را خام مصرف کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمودسلمانی IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۶
    0 0
    چیزی که دانش پزشکی درباره آلرژی نادیده گرفته غلظت خون است اگر غلظت خون حل شود یعنی خون سالم تولید شود نه تلاش شود با آسپرین و .. کاسته و رقیق گردد اصلا آلرژی به وجود نمی‌آید که بخواهیم درمانش کنیم خون که صافذباشد بسیاری مشکلات بدن مانند سکته مغزی و قلبی و حتی مشکلاتی مانند دیسک ‌وآرتروز و .. قابلیت ایجاد نمی آیند این مطالب برداشت من از ازطب اهل بیت ‌‌احادیث است و ممکن است کامل نباشد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس