کد خبر 148597
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۵

رئیس اتحادیه گوشت گوساله با اشاره به حجم گسترده واردات و نیز پائین آمدن قیمت نهاده‌ها پیش‌بینی کرد تا آخر شهریور قیمت گوشت ۲ الی ۳ هزار تومان در هر کیلو کاهش پيدا كند.

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه ایران، علی خندان‌رو جوان در پاسخ به برنامه کاهش قیمت گوشت اظهار داشت: در حال حاضر واردات از کشورهای پاکستان، استرالیا و برزیل و همچنین از سیستان و بلوچستان انجام می‌شود و تا آخر شهریور قيمت هر کیلو گوشت 2 الی 3 هزار تومان کاهش می‌یابد.

وي افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله مخلوط 18/5 هزار تومان است که تا آخر شهریور ارزان‌تر مي‌شود.
وی گفت: در حال حاضر هفته‌ای 100 الی 150 تن گوشت گوسفندی از پاکستان، 60 الی 70 تن گوشت گوساله از استرالیا و 60 الی 70 تن گوشت گوساله پرواری از سیستان و بلوچستان وارد می‌شود.

به گفته خندان‌رو کاهش قیمت نهاده‌ها نیز که با توزیع شرکت پشتیبانی امور دام ادامه دارد در کاهش قیمت گوشت مؤثر خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس