
وي افزود: دشمن براي مقابله با وصيت نامه سياسي ـ الهي حضرت امام خميني (ره)، از حدود دو دهه قبل طرح تئوري توهم توطئه را در کشور رواج داد که متأسفانه برخي از افراد صالح در داخل، نيز آن را باور کردهاند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با ضروري و مهم دانستن استخراج و مبنا قراردادن معيارها و شاخصهاي تمايز حق از باطل، اظهار داشت: بايد به مخاطب ياد بدهيم تا در حوادث گوناگون، همه بازيگران صحنه را ببيند زيرا بسياري از انحرافات وعقب ماندگيهاي سياسي افراد از آنجا نشأت ميگيرد که بعضيها فقط يک محدوده خاص جغرافيايي مثل شهر، استان و يا کشور خود را ميبينند در حاليکه وقتي اتفاقي روي ميدهد، يک بازيگر بينالمللي نيز وجود دارد که آن را نميبينند؛ لذا به اشتباه ميافتند.
وي با اشاره به اينکه يکي از مطالبي که بايد به مخاطبان ياد داد، اهميت درک اين موضوع است، افزود: حوادثي که پيرامون انقلابي مثل انقلاب اسلامي ايران با تأثيرات جهاني روي ميدهد را بايد تحليل جهاني کرد، يعني اگر يک تحليل را جهاني بررسي نکنيم آن تحليل ناقص خواهد بود، بنابراين يکي از پايههاي تحليلگري درست، رعايت و توجه به همين نکته است.
نقدي ادامه داد: براي اينکه مباني و معيارهاي شناخت حق و باطل را در سطح کشور ارايه دهيم از معاونت فرهنگي بسيج خواستيم نمايشگاهي رابا عنوان «فرقان» برپا کند تا يک دوره آموزشي براي جوانان به منظور بدست آوردن شاخص باشد اما در اين رابطه برخي از بزرگان جهت ورود به اين موضوع اظهار عدم آمادگي کردند.
وي در ادامه با تأکيد بر اينکه اشخاص و جريانات را بايد با حق بسنجيم نه اينکه حوادث را با حق بسنجيم، اظهار داشت: رسالت ما دادن معيار و شاخص به مخاطبان است اما اينکه در حوادث روز بخواهيم مسايل را جزء به جزء وارد شده و از آنها نتيجهگيري کنيم، آثارش محدود به همان حادثه ميشود و اين علاوه بر اينکه زحمت زيادي دارد باعث ميشود از ما سند و مدرک بخواهند و حتي امکان دارد بابت آن به دادگاه نيز احضارمان کنند.
نقدي تأکيد کرد: درصورتيکه اگر به مخاطب شاخص و معيار شناخت حق از باطل داديم، آن فرد خودش را با اين معيار و شاخص ارايه شده مسلح ميکند و اين هنري است که اجراي آن بر عهده هاديان سياسي است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با ياد آوري اينکه اولين فصل از حرکت انبياء براي ابلاغ رسالت عمومي، هدايت سياسي بود، تصريح کرد: اگر اين خصوصيت در نهضت انبياء نبود و فقط جنبههاي معرفتي معيار قرار ميگرفت، اين همه دشمني با آنها نميشد و جنگهاي طولاني نيز بين آنها و مخالفينشان روي نميداد لذا اين حرکت يک حرکت پيامبرانه و زير بناي آزادي است.