وی با بیان این كه شیر حاوی برخی از ویتامین ها مانند آ، ب12، ب2 ، ب 1 (A، B12، B2 و B1) است، گفت: هنگام خرید شیر باید به تاریخ انقضای آن توجه كرد؛ همچنین اگر شیر در معرض نور قرار گیرد موجب از بین رفتن ویتامین ب2 (B2) آن و نیز بد طعمی شیر می شود.

كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ادامه داد: شیر و لبنیات حاوی مقدار زیادی كلسیم بوده كه برای سلامت استخوان لازم است.
صالحی گفت: بهتر است از شیر و لبنیاتی غنی شده با ویتامین دی D ، استفاده كرد چراكه این ویتامین برای جذب بهتر كلسیم بسیار مفید است.
وی افزود: زنان باردار و شیرده باید حداقل روزانه سه واحد از گروه شیر و فرآورده های آن مصرف كنند.
صالحی ، پروتئین، كلسیم، فسفر، برخی از انواع ویتامین های گروه ب و ویتامین آ (A) را از جمله مواد مغذی گروه شیر و لبنیات برشمرد و خاطرنشان كرد مصرف روزانه دو لیوان شیر، نصف پروتئین مورد نیاز افراد بالغ را تامین می كند.