کد خبر 145925
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۳

ستاد مرکزی انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای تاکید کرد؛ روز جهانی قدس همراه با امواج بیداری اسلامی نوید آزادسازی قدس شریف را می‌دهد.

به گزارش  مشرق به نقل از  فارس، ستاد مرکزی انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در آستانه‌ فرا رسیدن آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان با صدور اطلاعیه‌ای، از عموم مردم مؤمن و روزه‌دار ایران اسلامی خواست تا با حضور گسترده، فعال، بصیرت‌مندانه و دشمن‌شکن خود در ویژه مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس خشم و انزجار و نفرت خود را از ددمنشی‌های رژیم غاصب صهیونیستی فریاد کنند.

برپایه این خبر در این اطلاعیه آمده است:

"ملت هوشیار و بیداردل ایران اسلامی با حضور معنوی و با بصیرت خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، (جمعه 27/05/1391) مطابق با بیست و هشتم رمضان‌المبارک، همگام، همصدا و همدل با سایر کشورها و بلاد اسلامی پرشورتر از هر سال و به تبعیت از رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» ضمن تجدید میثاق با آرمان قدس شریف و آزادی قبله اول مسلمین جهان و اعلام حمایت همه جانبه از مقاومت اسلامی نسل شجاع و نستوه فلسطینی و انتفاضه مسجدالاقصی عظمت، اقتدار و عزت ملت اسلامی را در مقابل نظام سلطه‌ و استکبار خون‌آشام جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار و صهیونیسم غاصب به اثبات می‌رسانند.

"روز جهانی قدس" به ابتکار عمل حضرت امام‌خمینی(ره) به آخرین جمعه ماه مبارک رمضان اطلاق شد که امروزه به آرمانی مشترک و صدایی واحد در جهان اسلام در مقابل کفر و ظلم و ستم نظام طاغوت بدل شده است.

اینک جهان اسلام و امت اسلامی در حالی به استقبال روز جهانی قدس می‌‌شتابند که از یک طرف فلسطینیان قهرمان و مظلوم همچنان در حلقه سخت‌ترین محاصره اشغالگران دژخیم صهیونیستی، اسیر توطئه‌های شوم و نقشه‌های پلید دولت جعلی ترور و وحشت صهیونیسم بین‌الملل  قرار گرفته‌اند و از طرف دیگر امواج خروشان بیداری اسلامی است که تمامی کاخ‌های فراعنه زمانه را در هم می‌شکند و روز جهانی قدس امسال همراه با امواج بیداری اسلامی نوید آزادسازی قدس شریف را می‌دهد.

ستاد مرکزی انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی امسال نیز در سی و چهارمین سالگرد روز جهانی قدس و در شصت و چهارمین سال اشغال رسمی خاک سرزمین پاک پیامبران الهی از تمام ملت مؤمن و روزه‌دار ایران اسلامی و از کلیه آحاد، اصناف و اقشار مختلف مردم از هر طیف و قومیت و مذهب و سلیقه فرهنگی و گرایش سیاسی وفادار به انقلاب اسلامی و آرمان آزادی قدس شریف می‌خواهد که همگام، همدل و همصدا با آزادگان و مسلمان جهان علیه مستکبران و قدرت‌های خودکامه و سلطه‌گر شوریده و نابودی نظام کفر، طاغوت و سلطه و در رأس آن آمریکا و اسرائیل غاصب را سر داده و انزجار و خشم و نفرت خود را از اقدامات ضد بشری و غیرقانونی صهیونیست‌ها فریاد زنند."

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس