به گزارش مشرق، کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی اعلام کرد: ما همیشه اعلام کرده ایم که همه چه در آمریکا و چه در سراسر جهان از جمله چین حق اعتراض مسالمتآمیز را دارند.
کاخ سفید استفاده از راهبرد "کووید صفر" در راستای مقابله با کرونا را برای چین دشوار توصیف کرد و با دخالت در این مساله گفت که در آمریکا از این راهبرد استفاده نمیشود.
یک سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید اظهار کرد: ما اعلام کرده ایم که در آمریکا سیاست سختگیرانه کرونا را دنبال نمی کنیم و همانطور که اعلام کرده ایم، فکر می کنیم، کنترل این ویروس از طریق راهبرد سیاست های بسیار سختگیرانه، برای چین بسیار مشکل خواهد بود.
این مقام آمریکایی ادامه داد: ما بر راهکارهای موثر متمرکز شده ایم که این به معنی استفاده از ابزار سلامت عمومی مانند ادامه افزایش نرخ واکسناسیون و تسهیل دسترسی به آزمایش و درمان است.
کمیسیون بهداشت چین بامداد دوشنبه از شناسایی بیش از ۴۰ هزار مبتلای جدید به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته خبر داده است.
به گزارش رویترز، این کمیسیون اعلام کرد ۴۰ هزار و ۳۴۷ مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شدهاند که ۳ هزار و ۸۲۲ مورد دارای علائم بیماری و ۳۶ هزار و ۵۲۵ مورد فاقد علائم بودند.
گزارشی درباره مرگ ناشی از کرونا در چین منتشر نشده است. کمیسیون بهداشت چین روز یکشنبه از شناسایی ۳۹ هزار و ۷۹۱ مورد ابتلا به کرونا گزارش داده بود.
رکورد تازه کرونا در چین باعث شده است تا مقامات این کشور از طریق قرنطینه های شدید، آزمایشهای گسترده و اعمال محدودیتهای سفر مانع از شیوع بیشتری آن شوند.
در روزهای اخیر دهها ساختمان مسکونی محدود شدهاند و شرکتها در حال گسترش دورکاری هستند. مدارس، رستورانها و کسبوکارها در پکن دوباره تعطیل شدند و احتمال اعلام قرنطینه در بخش بزرگی از پایتخت ساکنان را نگران کرده است.
وضع این محدودیتها به خشم عمومی دامن زده است و منجر به اعتراضهای کم سابقهای در منطقه سین کیانگ در غرب چین و پکن پایتخت این کشور شد.
تجمع تعدادی از شهرواندان چینی در شهرهای شانگهای و ارومچی با هدف اعلام خواسته خود مبنی بر انجام اصلاحاتی در سیاست های دولت درخصوص قرنطینه های کرونایی، باعث شده است تا رسانه های غربی در یکی دو روز اخیر ، این موضوع را در کانون توجه خود قرار داده و با ایجاد موج خبری گسترده خبری ، این اعتراضات را بزرگنمایی کنند.
با توجه به ازدحام جمعیت در چین و احتمال وقوع بحران های شدید درصورت کنترل نشدن بیماری های مسری، دولت این کشور به ناچار به سیاست کووید صفر برای مقابله با شیوع انفجاری این بیماری روی آورده و برای اجرای آن، تمهیداتی را حاکم کرده که طبیعتا شرایط زندگی را برای مردم سخت میکند.