کد خبر 142
تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۸۹ - ۰۱:۱۵

يک مقام حزب‌الله تصريح کرد که اين حزب فهرستي از اهداف صهيونيستي براي حمله در هر جنگ احتمالي در اختيار دارد.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از پايگاه خبري فلسطين‌اليوم خبر داد: "نبيل قاووق " مسئول حزب‌الله در منطقه جنوب اين کشور در مراسمي با اشاره به عکس‌هايي که تلويزيون رژيم صهيونيستي از برخي مناطق "عيتا الشعب " و "الخيام " نشان داده و نقطه‌هايي در آن را به عنوان نقاط مورد حمله در جنگ آينده نشان داده است، تاکيد کرد که زمانبندي نشان دادن اين تصاوير به صورت هم‌زمان با چهارمين سالگرد شکست اسرائيل در جنوب لبنان ارتباط دارد.
وي تاکيد کرد که اسرائيل سعي دارد به اين ترتيب شکست خود را جبران کند و اطمينان را در نزد افکار عمومي اسرائيل بالا ببرد، اين در حالي است که شهرک‌نشينان صهيونيست به شدت اعتماد خود را نسبت به ارتش از دست داده‌اند.
قاووق گفت: دشمن بداند که مقاومت نيز بانکي مملو از اهداف صهيونيستي در اختيار دارد، آنها به خوبي مي‌دانند که تمام تهديدها و ترساندن‌هاي آنها و مانورهايشان در برابر غافلگيري‌هاي مقاومت در هر جنگ احتمالي آينده نقش بر آب خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس