تنها نماينده شناي ايران در المپيك در ماده 100 متر آزاد به ركورد 52 ثانيه و 93 صدم ثانيه دست يافت.

به گزارش مشرق، محمد بيداريان كه از طريق وايلد كارت جواز حضور در بازي‌هاي المپيك را به دست آورده بود از سكوي ششم دسته سوم مرحله مقدماتي ماده 100متر آزاد به آب پريد و در نهايت ركورد 52 ثانيه و 93 صدم ثانيه را به جاي گذاشت.

بيداريان در اين دسته با شناگراني از كشورهاي ارمنستان، گواتمالا، آروبا، آلباني، مالت، بوليوي و گوام رقابت مي‌كرد كه در نهايت در جايگاه ششم قرار گرفت. در اين دسته شناگران آلباني، گواتمالا و مالت به ترتيب اول تا سوم شدند.



ركورد ملي محمد بيداريان 51 ثانيه و 31 صدم ثانيه بود كه وي اميدوار بود بتواند در المپيك اين ركورد را بهبود بخشد اما در انجام اين كار ناكام ماند. بیداریان در مجموع در میان 60 نفر در رده 42 ایستاد.

شانزده شناگر برتر دسته‌هاي هشت‌گانه به مرحله نيمه نهايي راه خواهند يافت. نفرات برتر را در زیر ببینید:


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس