اين فيلم در زمان تصويربرداري از تصاويري براي مجموعه دنبالهدار كتابهاي آشپزي «ميرولد» به ثبت رسيده و از يك دوربين 3000 فريم در ثانيه براي توضيح اين پديده استفاده كرده است.
نويسنده اين مجموعه نه يك آشپز معمولي، كه يك دانشجوي فيزيك كوانتوم استفن هاوكينگ بوده كه همچنين مامور ارشد فناوری مايكروسافت است.
ناتان ميرولد به عنوان يك مخترع مادام العمر تاكنون 500 اختراع را به نام خود ثبت كرده است. تكميل اثر بزرگ چند جلدي وي با يك تيم 30 نفري سه سال به طول انجاميده است.
كتاب ميرولد كه از بحثهاي سايتهايي مانند eGullet الهام گرفته، مدعي است كه بسياري از پيش فرضها در مورد امنيت غذا به طور سادهاي اشتباه هستند و اينكه سرآشپزها در اين فرآيند غذاها را خراب ميكنند.
وي كتاب خود را پوششدهنده ميكروبيولوژي و امنيت غذايي ميداند.
ميرولد علاوه بر همكاري طولانيمدت خود با مايكروسافت و همچنين به عنوان يك مخترع مستقل در تكميل رايانه مكانيكي چارلز بابيج همكاري كرده كه اكنون در موزه علم لندن به نمايش در آمده است.
وي همچنين قهرماني رقابت جهاني باربيكيو را از آن خود كرده است.