به گزارش مشرق، افزودن انگور بیشتر به یک رژیم غذایی غربی پرچرب میتواند خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش داده و طول عمر را افزایش دهد.
شواهد رو به رشد از اثرات مثبت پیروی از رژیم غذایی مشتق از منابع غذایی کامل، از جمله میوهها، سبزیجات و سایر غذاهای غیرفرآوری شده حمایت میکند.
مجموعهای از مطالعات جدید نشان میدهد که مصرف انگور ممکن است تأثیر قابل توجهی بر سلامت و مرگ و میر داشته باشد، به ویژه زمانی که به رژیم غذایی غربی پرچرب اضافه شود.
این تحقیق نشان میدهد که افزودن حدود ۲ فنجان انگور در روز به رژیم غذایی غربی پرچرب منجر به کاهش بیماری کبد چرب و طول عمر بیشتر در موشها میشود.
بیماری کبد چرب میتواند منجر به سیروز کبدی و در نهایت سرطان کبد شود. با توجه به یافتههای مطالعه، انگور در سفره ممکن است نقش مهمی در کاهش بروز بیماری کبد چرب و عوارض کُشنده آن داشته باشد.
«جان پزوتو»، رئیس و استاد داروسازی کالج داروسازی و علوم بهداشتی دانشگاه نیوانگلند غربی، گفت: «تحقیقات نشان میدهد که چگونه خوردن انگور میتواند به جبران برخی از اثرات رژیم غذایی غربی پرچرب کمک کند.»
پزوتو در ادامه افزود: «اول اینکه، طول عمر افزایش مییابد، که نشاندهنده یک پاسخ کلی در سراسر بدن است. در مرحله بعد، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی بدن تقویت میشود. علاوه بر این، از کبد چرب که طبق برآوردها ۲۵ درصد از جمعیت را تحت تأثیر قرار میدهد و منجر به پیامدهای بد سلامتی میشود، پیشگیری شده یا به تأخیر میاندازد.»
وی گفت: «مکانیسمهایی که نشان دادهایم با واسطه انگور انجام میشوند، میتوانند برای ارتقای سلامتی، صرف نظر از رژیم غذایی، تعمیم داده شوند.»
منبع:ایسکانیوز