به گزارش مشرق از المسیره، «لقمان باراس» افزود: ثروتهای حضرموت سالهاست که توسط مزدوران و عوامل ائتلاف سعودی غارت شده و اکنون این وضعیت حادتر شده است.
وی با بیان اینکه غارت نفت خام از استان حضرموت در حالی صورت میگیرد که مناطق مختلف این استان به دلیل کمبود سوخت در خاموشی است، ادامه داد: ۱۱ ژوئن (۲۱ خرداد) یک نفتکش بزرگ متعلق به ائتلاف سعودی بیش از ۲ میلیون بشکه نفت خام را از بندر الشحر در حضرموت به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار بارگیری کرد.
باراس همچنین گفت که کشورهای متجاوز به دنبال تبدیل حضرموت به صحنه نفوذ خارجی هستند که این مهمترین عاملی است که به نارضایتیهای مردمی دامن زده است.
استاندار حضرموت در ادامه بر حمایت از مطالبات حقوق بشری و تظاهرات مسالمت آمیز مردم در این استان با هدف احقاق حقوق و آزادیهای خود از چنگ مهاجمان و اشغالگران تاکید کرد و از مردم آزاده حضرموت خواست در برابر اشغالگری مقاومت کنند و ورود نیروی استعماری سعودی، اماراتی، آمریکایی و انگلیسی را نپذیرند.
وی تصریح کرد: سالها است که چشم طمع کشورهای متجاوز و اشغالگر به حضرموت بوده و این موضوع دهها سال است که آشکار گشته و نقشههای توطئه گرانه آنها قبل از تجاوز در حضرموت ناکام ماند و اکنون نیز راه به جایی نخواهد برد.
باراس همچنین سیاست سرکوب و مجازات مقامهای وفادار به اشغالگران اماراتی در مکلا و الشحر علیه شهروندان را محکوم و تاکید کرد که سیاست آزار و اذیت و فشار، بقای اشغالگران را تضمین نخواهد کرد و صدای آزادی خواه را در منطقه ساکت نخواهد کرد.
پیش تر یک منبع ویژه به خبرگزاری یمن (سبأ) گفته بود که کشتی اماراتی " گلف ایتوس" پس از به سرقت بردن بیش از ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام یمن، بندر رضوم واقع در استان شبوه این کشور را ترک کرد. این کشتی چند روز پیش از کشور امارات به بندر رضوم رسیده بود.
در همین باره،«محمد طاهر انعم» مشاور شورای عالی سیاسی یمن، گفت: به زودی صبر و حوصله رهبران یمن بخاطر سوء استفاده امارات و عربستان از آتش بس برقرار شده توسط سازمان ملل و به سرقت رفتن نفت و گاز یمن توسط آنها به سر خواهد آمد.
وی افزود : سرقت نفت و گاز توسط کشتیهای پهلو گرفته در سواحل استان شبوه و شرکتهای مستقر در مرزهای استان حضرموت و الجوف یمن با عربستان انجام میگیرد.
عربستان از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گستردهای را علیه یمن به عنوان فقیرترین کشور جهان عرب آغاز کرد.
برخلاف انتظار سعودیها، حملات آنها به سپر محکم مقاومت ملت یمن برخورد کرد و بعد از هفت سال پایداری و حملات دردناک پی در پی یمنیها در عمق خاک عربستان به ویژه حملههای مکرر به تاسیسات شرکت غول پیکر نفتی آرامکو، ریاض مجبور شد به امید خارج شدن از باتلاق جنگ در یمن با برقراری آتش بس در این کشور طی ماه مبارک رمضان موافقت کند؛ هر چند گزارشهای رسیده از نقض مکرر آتش بس توسط سعودیها و مزدوران آنها حکایت دارد.