کد خبر 1376954
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳
برخورد جدی دستگاه قضا با مخلان امنیت بازار

دادستان تهران گفت: با افرادی که بخواهند در امنیت بازار اخلال ایجاد کنند، به شدت برخورد می‌کنیم.

به گزارش مشرق، علی صالحی درباره پیگیری پرونده‌های احتکار و گرانفروشی اظهار کرد: بعد از دستور رئیس قوه قضاییه برای کمک به دولت در رفع مشکلات معیشتی مردم و نظارت بر بازار، جلسات مختلفی را با همکاران و دستگاه‌های متولی از جمله وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، صمت و سازمان تعزیرات حکومتی برگزار کردیم.

وی گفت: گشت‌ها با همکاری معاونان به صورت میدانی در همه نواحی دادسرای تهران راه اندازی شده تا نظارت‌ها بر بازار و انبارها به صورت مستمر دنبال شود.

دادستان تهران تاکید کرد: با کسانی که به هر نحوی قصد دارند با گرانی و احتکار، آرامش بازار و امنیت غذایی مردم را مختل کنند، به شدت برخورد می‌کنیم و در این راستا با کسی تعارف نداریم.

منبع:جوان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
    1 0
    دست اندر کاران داخلی و خارجی ضدد انقلاب باتبلیغات شبکه های معاند و نادانهای داخلی همه هجوم اورده اند به کمبود کم فروشی و گران فروشی اقلام معیشتی یک سری به نانوایی ها مرغ فروشی ها بنکدار های مواد غذایی بزنید چه خبره اگرم چاره جویی شود چه بسا ...... مواد شوینده نرخ تعمیرات وسایل برقی خودرو دارد سر به فلک میزند
  • احمد TR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
    0 1
    اگر برخورد می کردید! الان وضع اینجور نبود که مردم صدایشان به عرش برسد
  • IR ۱۴:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
    0 2
    دادستان کل آبروی هم مونده ازش؟
  • IR ۱۶:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
    1 0
    دشمن تمام توانش را به میدان آورده،
  • IR ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
    0 0
    از صدر اسلام تا اوائل سده‌ی چهاردهم هجری قمری، دینار، که یک واحد پول فلزى از جنس طلا با وزن مشخص بود، در میان مسلمانان رایج بود. مزیت این پول آن بود که با گذشت زمان ارزش آن کاهش نمی‌یافت؛ مثلاً قیمت متوسط گوسفند در زمان‌های متمادی، همواره حدود یک دینار بود. این امر باعث می‌شد که وقتی کسی پولی را قرض‌الحسنه می‌داد، در زمان پس گرفتن پولش، متضرر نمی‌شد؛ اما متأسفانه ارزش پول اعتباری بدون پشتوانه‌ی فعلی ریال، دائماً کم می‌شود. لذا اکنون لازم است یک واحد پول ملی جدید داشته باشیم که ارزشش همواره معادل وزن مشخصی از طلا باشد. اگر این واحد جدید معادل یک میلی‌گرم طلای ۲۴ عیار تعریف شود، در این لحظه معادل ۱۸۳۸۹ ریال بوده، و یک دلار آمریکا نیز در همین لحظه، تقریباً معادل ۱۷ واحد جدید پول ملی می‌گردد؛ اما قیمت یک گرم طلای ۲۴ عیار همواره براساس تعریف قانونی، هزار واحد جدید پول ملی خواهد بود و این امر باید توسط بانک مرکزی و دولت، نظارت، و با پشتوانه‌ی ذخائر طلای بانک مرکزی، کنترل و مدیریت گردد. به این ترتیب در زمان شروع اجرای طرح تثبیت ارزش پول ملی در برابر طلا، موجودی ریالی تمام حساب‌ها، با توجه به قیمت ریالی طلای ۲۴ عیار در آن لحظه، به معادل واحد جدید تبدیل، و اسکناس‌های ریالی با اسکناس‌های این واحد، به‌تدریج، اما با همان نرخ برابری منجمد شده در لحظه‌ی شروع، جایگزین می‌گردد؛ در نتیجه، هم تمام صفرهای زیادی قیمت‌ها با واحد ریال از بین می‌رود، و هم پول با گذشت زمان دیگر از ارزش نمی‌افتد و دچار تورم نمی‌شود؛ ضمن آنکه سنت قرض‌الحسنه هم احیاء می‌گردد و می‌توان سود را هم از نظام بانکی حذف، و بانک‌داری اسلامی بدون ربا را محقق کرد. این پول در برابر ارزهای خارجی، ارزشش با مرور زمان کم نخواهد شد، زیرا قیمت طلا به هر ارزی که مبنا باشد، در دراز مدت افزایش می‌یابد؛ در نتیجه امکان تبدیل شدن به واحد پول بین‌المللی را هم خواهد داشت. مزیت دیگر این پول آن است که دیگر دلالی طلا، سکه و ارز با این پول سودی نخواهد داشت، زیرا قیمت طلا و سکه به این پول همیشه ثابت است، و قیمت ارز به این پول نیز تک‌نرخی و شناور شده، و به مرور زمان کاهش می‌یابد، و دیگر نیازی به دخالت دولت در بازار ارز وجود نخواهد داشت، در نتیجه نقدینگی بهتر به سمت تولید هدایت خواهد شد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس