کد خبر 137043
تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۱

یکی از سرکرده‌های القاعده در فلوجه عراق، پس از آنکه خود را در محاصره پلیس دید، اقدام به خودکشی کرد اما دستیارش دستگیر و تحت بازجویی قرار گرفت.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از پایگاه خبری "السومریة نیوز" نوشت: یک منبع آگاه در پلیس استان "الانبار"، گفت: یکی از سرکرده‌های القاعده، پس از آنکه خود را در محاصره نیروهای پلیس دید، اقدام به خودکشی کرد.

وی افزود: نیروهای پلیس قبل از ظهر امروز طی یک عملیات در ناحیه "الصقلاویة" در 15 کیلومتری شمال فلوجة، یک ساختمان را که گفته می‌شد، "امین حمید" یکی از سرکرده‌های القاعده و دستیارش در آن مخفی شده‌اند، شناسایی و و محاصره کردند. این سرکرده القاعده، زمانی که دید راه فراری ندارد، اقدام به خودکشی کرد اما دستیارش بازداشت شد.

این منبع که خواست نامش فاش نشود تاکید کرد که این عملیات با تکیه بر اطلاعات دقیق بدست آمده انجام شد. نیروی پلیس نیز جسد این فرد را به پزشکی قانونی و شخص بازداشت شده را برای بازجویی به یک مرکز امنیتی انتقال دادند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس