کد خبر 136849
تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۹

جانشين فرمانده كل ارتش بر ايجاد بانك اطلاعاتي كامل در رابطه با مديريت دانش تاكيد كرد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، امير عبدالرحيم موسوي در اولين همايش مديريت دانش آجا كه در سالن همايش‌هاي دانشگاه جنگ و با حضور امير سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش و امير حسين ولي‌وند زماني فرمانده دافوس (دانشگاه فرماندهي و ستاد آجا) برگزار شد، با اشاره به ضرورت مديريت دانش، اظهار داشت: دانشكده فرماندهي و ستاد بهترين مكان براي فرهنگ‌سازي در اين باره است؛ چرا كه اولين لايه از فرماندهي ارتش در بحث مديريت دانش اين افراد هستند.

وي با بيان اين‌كه ‌بهترين محل استفاده از نتايج فرايند مديريت دانش نيز دانشكده فرماندهي و ستاد است، افزود: ايجاد يك بانك اطلاعاتي كامل از نتايج دانش مديريت دانش در دافوس و امكان استفاده از آنها بايد در دستور كار قرار گيرد.

موسوي خاطر نشان كرد:‌همچنين حركت مديريت دانش بايد هم جهت با راهبرد‌هاي ارتش جمهوري اسلامي ايران باشد و نياز است كه در اين باره اولويت‌بندي صورت گيرد. كارهاي خوبي تاكنون در رابطه با مديريت دانش صورت گرفته است، اما برخي اولويت‌ها در اين كار لحاظ نشده و يا در رده‌هاي پايين‌تري قرار گرفته است.

جانشين فرمانده كل ارتش در ادامه به انبوه اطلاعات در دنياي امروز اشاره كرد و گفت: يكي از مشكلات دنياي امروز هجوم انبوه اطلاعات است. بايد در موضوع مديريت دانش به اين مساله توجه شود، تا دچار اين بيماري نگردد.

وي تصريح كرد: يكي از مشكلات و كاستي‌ها در رابطه با هشت سال دفاع مقدس همين مساله است كه علي‌رغم اين‌كه دنيايي از معارف درباره هشت سال دفاع مقدس جمع‌آوري شده‌است، در مقابل آنچه در اين باره وجود دارد، بسيار ناچيز است.

موسوي خاطر نشان كرد: موضوع ديگر اين است كه حتما بايد روي فناوري‌ها و زيرساخت‌هاي سخت‌افزاري و نرم‌افزاري نيز به عنوان مولفه‌هاي مهم مديريت دانش كار شود.

وي در ادامه اظهار داشت:وقتي با كساني كه در زمينه مديريت دانش فعاليت مي‌كنند، صحبت مي‌كنيم نسبت به موضوع نبود ساختار اعتراض و آن را يكي از مشكلات عنوان مي‌كنند. من علي رغم اين‌كه در حد متعادل ساختار سازماني براي مديريت دانش را قبول دارم، اما معتقدم نبايد درگير ساختار در اين موضوع شويم. تاكنون عليرغم اينكه ساختار خاصي وجود نداشته است، اما اقدامات خوبي صورت گرفته است و اين حركت بايد با شتاب و همراه با دقت بيشتري ادامه پيدا كند. ضمن اينكه يك ساختار مناسب نيز لازم است.

جانشين فرمانده كل ارتش در پايان سخنان خود خاطر نشان كرد: نبايد نسبت به سرمايه عظيم دانشي كه در رابطه با مديريت دانش ايجاد مي‌شود غفلت كرد؛ چرا كه اين سرمايه مي‌تواند كمك‌هاي بسياري به ما كند.

به گزارش ايسنا، در ابتداي اين همايش امير  ولي‌وند زماني ضمن ارائه گزارشي، اظهار داشت: حوزه مديريت دانش را با جديت تمام دنبال مي‌كنيم.

وي افزود: ما سال 90 را سال فرهنگ سازي در ارتش نامگذاري كرديم و در دانشگاه‌هاي مختلف آجا نمايش‌ها و كارگاه‌هاي مختلفي در اين باره برگزار شد. سال 91 نيز سال استقرار و كابردي كردن موضوع مديريت دانش است.

فرمانده دافوس اهداف همايش را دانش بنيان كردن فعاليت‌هاي مرتبط با مديريت دانش، يكنواخت‌سازي فعاليت‌هاي مديريت دانش و انتفاع فعاليت‌هاي آجا با فرآيند مديريت دانش خواند .

وي همچنين گفت: ‌تاكنون بيش از 200 مقاله درباره مديريت دانش دريافت كرده‌ايم كه هم از لحاظ كمي و هم كيفي بسيار بالا بوده است. در سال 91 براساس برنامه‌اي كه پيش‌‌بيني شده است تلاش مي‌كنيم در جهت كاربردي كردن مديريت دانش پيش برويم.

به گزارش ايسنا، در اين همايش همچنين نمايشگاهي از دستاورد‌هاي علمي و پژوهشي برپا شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس