کد خبر 136774
تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۰

به نوشته پایگاه اطلاع رسانی'كووره'،یكی ازتیم های فوتبال ایران در پی جذب یك بازیكن مهاجم اهل سوریه است.

 به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی یاد شده روز یكشنبه بدون اشاره به نام تیم ایرانی خواهان این بازیكن و تیمی كه این بازیكن در آن حضور دارد ، نوشت: 'رجا رافع' افزون بر این، از تیم های شرق آسیا نیز پیشنهاد دریافت كرده اما به دلیل شرایط سخت در این كشورها این پیشنهادات را رد كرده است.

'رجا رافع' كه در مسابقات جام كنفدراسیون فوتبال آسیا با 9 گل زده ، بهترین زننده گل این مسابقات است ،گفت : از تیم های اردنی ، بحرینی و عراقی نیز پیشنهاد دریافت كرده ام، اما بهترین پیشنهادی كه به تازگی دریافت كرده ام از یك تیم ایرانی است.

وی اظهارداشت: لیگ ایران ، یكی از قویترین لیگ های فوتبال قاره آسیاست و بازیكنان حرفه ای و باتجربه ای در آن بازی می كنند كه بازی كردن در كنار آنها می تواند در آینده به پیشرفت من كمك كند.

روز گذشته نیز پایگاه اطلاع رسانی یاد شده از پیشنهاد یك تیم اصفهانی به 'عبدالله الذیب ' بازیكن تیم فوتبال 'الوحدات' اردن خبرداده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس