کد خبر 1355405
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۳
وزارت نفت نمایه

وزیر نفت گفت:در حوزه نفت، پتروشیمی و صنایع بالا دست و پایین دست نیاز به ۲۰۰ میلیارد سرمایه گذاری است که بخش مهمی از آن با ۵۰ قرار داد منعقده تاکنون تأمین شده است.

به گزارش مشرق، جواد اوجی وزیر نفت در گفتگو با یک برنامه تلویزیونی گفت: در حوزه نفت، پتروشیمی و صنایع بالا دست و پایین دست نیاز به ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری است که بخش مهمی از آن با ۵۰ قرار داد منعقده تاکنون تأمین شده است.

بیشتر بخوانید:

وزیر نفت: بالاترین رکورد درآمدی و صادراتی نفت در ایام تحریم ثبت شد

وی ادامه داد: قرار دادهای منعقده در حوزه‌های توسعه میادین نفتی، گازهای مشتعل، میادین گازی، افزایش کیفی و کمی در پالایشگاه‌ها و ذخیره‌های تکمیلی است و در صورت احیای برجام استقبال شرکت‌های خارجی نیز در این بخش زیاد خواهد بود.

اوجی با اشاره به شعار سال و نقش شرکت‌های دانش بنیان در توسعه صنعت نقت گفت: مقام معظم رهبری در دیداری که دی ماه با مسئولان داشتند، بر دانش بنیان کردن صنعت نفت تاکید فرمودند و در ۲ ماه گذشته با فراخوان این وزارتخانه بیش از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان اعلام همکاری کردند.

وزیر نفت ادامه داد: با حضور شرکت‌های دانش بنیان قادر خواهیم بود توسعه صنعت نفت را بیمه کنیم و در همین راستا وزارت نفت متعهد شده است با احداث یک پتروپالایشگاه در استان هرمزگان ۳۰۰ هزار بشکه تولید نماید و این ظرفیت در کنار پالایشگاه ستاره خلیج فارس قطعاً کمک بزرگی در بحث تأمین فرآورده‌های نفتی و گازی خواهد بود.

وی افزود: عمده مباحث پیشنهاد شده فراخوان در جذب شرکت‌های دانش بنیان در حوزه‌های بهینه سازی مصرف سوخت، افزایش تولید از میادین نفت و گاز و چاه‌های کم عمق و بهره وری تولید است.

اوجی ضمن ابراز خرسندی از توان بومی کشور در تولید محصولات نفتی و گازی گفت: ما با اتکا بر توانمندی متخصصان و کارگران داخلی قادریم یک میلیارد متر مکعب گاز طبیعی و نزدیک به ۳ میلیون و ۸۵۰ بشکه نفت تولید کنیم.

وی افزود: ذخایر هیدروکربنی ما در دنیا رتبه نخست را کسب کرده و ما بیش از ۱۵۴ میلیارد بشکه نفت قابل اتصال و بیش از ۳۳.۴ هزار میلیارد متر مکعب گاز طبیعی داریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۵
    2 0
    واقعاً چرا باید با وعده‌های دروغ لغو تحریم‌هایی که به بهانه‌های مختلف بر علیه ما وضع شده و مطمئناً هرگز لغو نخواهد شد، صنعت هسته‌ای خود را هم، به دست خودمان محدود و تخریب، و جاسوسان آژانس صهیونیست‌ها را پشتیبانی کنیم و اقتصاد کشور را هم شرطی نماییم؟! مطمئناً برجام چکی نیست که قابلیت نقد شدن داشته باشد، بلکه تجربه‌ی تلخی است که از اعتماد به غرب با صرف هزینه‌ی زیاد به‌دست آمده و تاکنون هم اشتباهات زیادی در مواجهه با آن در پیش گرفته شده است؛ اکنون تنها نفعی که می‌توان از این تجربه به‌دست آورد، برداشتن این یوغ از گردن صنعت هسته‌ای و اقتصاد کشور، با عدم توافق مجدد با شیطان بزرگ و مستکبران و زورگویان دنیا، و خروج قاطعانه و مقتدرانه از برجام در روز ملی فناوری هسته‌ای با توکل بر خدا، و خنثی‌سازی تحریم‌ها از طریق ایجاد حرکت تولیدی و تحرک اقتصادی داخلی، و توسعه‌ی صنعت هسته‌ای با حداکثر سرعت و به هر میزان لازم با اخراج کامل جاسوسان آژانس و جمع‌آوری تمام دوربین‌ها است؛ و این، خواست مؤکد ما از دولت و مجلس انقلابی است که ان‌شاءالله منتظر تحقق آن هستیم.
  • IR ۱۷:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۵
    2 0
    مذاکره فرسایشی نباید بشود؛ نباید جوری باشد که طرف‌ها بخواهند همین طور مدام این مذاکره را کش بدهند که این برای کشور ضرر دارد. این جور نیست که آمریکا بخواهد مذاکره کند تا اینکه یک حرف حقی را قبول کند؛ نه، می‌خواهد مذاکره کند تا یک حرف باطلی را تحمیل کند. مطمئناً عدم توافق با شیطان بزرگ قلدر و سه نوچه‌ی اروپائیش بزرگترین موفقیت در مذاکرات است. آن‌ها در پشت صحنه‌ی دیپلماسی، گرگ درنده و روباه حیله‌گر هستند. تجربه‌ی برجام در دولت قبل به ما نشان داد که اعتماد به غرب جواب نمی‌دهد، لذا ما به غربی‌ها هیچ اعتمادی نداریم و معتقدیم که به ما کمک نمی‌کنند و هر جا بتوانند ضربه می‌زنند. بهترین راه این است که بدون هیچ‌گونه توافقی، مذاکرات را تا بیستم فروردین روز ملی فناوری هسته‌ای تعلیق کنیم؛ چنانچه تا آن تاریخ تمام تحریم‌ها لغو شد و این امر راستی‌آزمایی گردید و تمام مطالباتمان هم وصول شد، به مذاکرات برگردیم و در غیر این‌ صورت در همان روز این شجره‌ی خبیثه‌ی برجام را که از روی زمین ناپاک و بی‌ثمر اعتماد به غرب برکنده شده و ثبات و قراری ندارد را برداریم و آن را بر سر آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان بکوبیم و با اقتدار از برجام خارج شویم. نباید گذاشت اقتصاد کشور بیش از این شرطی شود؛ کار عمده خنثی کردن تحریمها از طریق ایجاد حرکت تولید داخلی و تحرک اقتصادی داخلی است.
  • IR ۱۷:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۵
    2 0
    توافق نکردن از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود، توافق نکردن شرف دارد بر یک چنین توافق کردنی.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس