
وی اضافه کرد: برای حضور جباری در تراکتورسازی همه چیز دست این بازیکن است. اگر او یک قدم بردارد در باشگاه تراکتورسازی همه چیز مهیای قرارداد با اوست اما این را بگویم که مبلغ نوشته شده در روزنامه ها صحت ندارد و ما یک میلیارد به جباری پیشنهاد نداده ایم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در این خصوص که آیا به فکر جذب جانواریو هم هستند یا خیر عنوان کرد: جانواریو بازیکن خوبی است و اگر بتوانیم او را جذب می کنیم.
وی در این رابطه که سهمیه خارجی تراکتورسازی پر است و چطور می شود جانواریو را جذب کنند، گفت: ما راهکارهای خودمان را داریم.
جعفری در خصوص تذکر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به باشگاه تراکتورسازی بابت بدهی و عدم ارسال مدارک به فدراسیون فوتبال گفت: متاسفم با وجودی که همه مدارک خود به جز یک مدرک را به فدراسیون داده ایم هر روز مصاحبه می کنند که ما مدرک نداده ایم. تا یکی دو روز دیگر هم این مدرک را می دهیم. ما بدهی خیلی مهمی نداریم. آقای حسن زاده از آخرین پرداختی ما خبر ندارد. 300 ،400 میلیون تومان پولی نیست که نتوانیم بدهیم. بهتر است اول کمیته انضباطی به پرسپولیس و استقلال تذکر دهد تا 25 میلیارد بدهی خود را بدهند. بدهی های ما زیاد نیست.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا با امیر قلعه نویی تسویه حساب کرده اند یا خیر گفت: هنوز قرارداد امیر قلعه نویی را بایگانی نکردیم.