اولین گروه از نیروهای تقویتی آمریکایی وارد آلمان شدند

اولین گروه از مجموع حدود ۲ هزار نیروی آمریکایی که واشنگتن قرار است به عنوان نیروی کمکی به شرق اروپا اعزام کند وارد ویسبادن آلمان شدند.

به گزارش مشرق، تنش‌ها بین غرب و روسیه بر سر مسئله اوکراین همچنان ادامه دارد و هر روز ابعاد گسترده تری به خود می گیرد.

روسیه هر گونه ادعای غربی ها مبنی بر تجاوز نظامی به اوکراین را رد می کند و تنها خواستار تضمین های امنیتی و انصراف ناتو از عضویت اوکراین در این ائتلاف نظامی است. مسکو مخالف گسترش این ائتلاف نظامی به شرق است.

در مقابل غربی‌ها و بویژه ایالات متحده آمریکا تلاش می کنند این طور وانمود کنند که هدف اصلی روسیه از تحرکات نظامی در مرزهای اوکراین تجاوز به تمامیت ارضی و جنگ در این کشور است.

ایالات متحده در همین راستا اعلام کرده که چندین هزار نیرو را به شرق اروپا اعزام می کند تا حمایت از اوکراین در مناقشات با روسیه را تضمین کند.

به نوشته نشریه "دی سایت" آلمان، عصر جمعه اولین گروه از مجموع ۲۰۰۰ سرباز آمریکایی که واشنگتن قصد دارد به عنوان نیروی کمکی به اروپا بفرستد، وارد ویسبادن آلمان شدند. ارتش آمریکا گفته است که آنها ابتدا مقر خود را در ویسبادن آلمان ایجاد می‌کنند و از آنجا از چتربازانی حمایت خواهند کرد که به لهستان اعزام می‌شوند.

درباره این که چه تعداد از نیروهای آمریکایی عصر جمعه وارد آلمان شده اند اطلاعات دقیقی ارائه نشده است. یک سخنگوی ارتش آمریکا تنها گفته است که ایالات متحده در انتقال نیروها از کارولینای شمالی به ویسبادن به صورت تنگاتنگ با متحدان آلمانی خود همکاری خواهد کرد.

وزارت دفاع آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که ۱۷۰۰ نیرو را به لهستان و ۳۰۰ سرباز را به آلمان می‌فرستد. به این ترتیب بیشترین نیروهای اعزامی از آمریکا در لهستان مستقر می شوند. علاوه بر این، حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی مستقر در نزدیکی شهر نورنبرگ در ایالت بایرن قرار است به رومانی اعزام شوند.

"جان کربی"، سخنگوی پنتاگون اعلام کرده است : وضعیت کنونی ما را ملزم به تقویت بازدارندگی و دفاعی در جناح شرقی ناتو می کند.

دولت آمریکا علاوه بر این تسلیحاتی را هم به اوکراین ارسال می کند.

اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا هم تهدید کرده است که در صورت حمله روسیه به اوکراین، مسکو باید در انتظار تحریم‌های شدیدتری باشد.

در این مین دولت اوکراین هم روز گذشته رسما از برلین خواست برخی تسلیحات مورد نیازش را به این کشور ارسال کند. البته تا به حال دولت آلمان ارسال تسلیحات نظامی را در شرایط فعلی رد کرده و غیر سازنده دانسته است.

در جریان این تحرکات نظامی، مذاکرات دیپلماتیک برای حل بحران اوکراین هم ادامه دارد. امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه قرار است دوشنبه (هفتم فوریه) با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مسکو دیدار کند و از او بخواهد که نیروهای نظامی خود در مرز با اوکراین را کاهش دهد.

هم‌زمان اولاف شولتز، صدراعظم آلمان از سفر قریب‌الوقوع خود به روسیه و دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه برای بحث و تبادل نظر پیرامون بحران اوکراین خبر داده است. برنامه این سفر برای ۱۴ فوریه تنظیم شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، ماکرون در آستانه سفر به کی‌یف و مسکو، می خواهد اقدامات خود را با صدراعظم آلمان هماهنگ کند. وی پس از گفت‌وگو با ولادیمیر پوتین، و ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، احتمالا دیداری با شولتز و آندری دودا، رئیس جمهور لهستان در برلین خواهد داشت.

رئیس جمهور فرانسه همچنین قصد دارد با "جو بایدن"، رئیس‌جمهور آمریکا، "بوریس جانسون"، نخست‌وزیر انگلیس و احتمالا با رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در این باره گفتگو کند.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس