به گزارش مشرق، در حال حاضر بیش از ۱۰۰ کشور، سویه امیکرون را گزارش کردهاند و امروزه این سویه در ایران غالب شده اما پس از ۲۲ ماه، فوتیهای روزانه کرونا در ایران به کمتر از ۲۰ نفر رسیده است.
متخصصان بر این باورند که سویه اومیکرون خفیف ولی مسری است. به همین دلیل محققان بر این باورند که این روزها بیشتر افراد جامعه درگیر بیماری اومیکرون شدند ولی حالت سرماخوردگی دارند. همچنین در شرایط فعلی و با توجه به نتایج ضدونقیض در جواب تستها آمار رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز به زیر ۵۰ درصد رسیده است.
بنابراین در چنین وضعیتی تردد برای افراد واکسننزده علیالخصوص افرادی که دارای بیماری زمینهای هستند، در جامعه بسیار خطرناک است، چرا که براساس گزارشها اکنون بیشترین افرادی که بر اثر کرونا فوت کردهاند، واکسننزدهها بودهاند، زیرا افرادی که اکثرا دچار امیکرون شدند، تست پیسیآر آنها منفی کاذب میشود. به همین دلیل آنها بدون هیچ درکی از بیماری و گاها بدون رعایت پروتکلهای بهداشتی در جامعه تردد میکنند. از آنجایی که این سویه بسیار مسری است، به گفته پزشکان عفونی تعداد افراد مراجعان سرپایی بسیار زیاد شده است، اما به دلیل عدم مراجعه برای تست کرونا در آمار کروناییها قید نمیشوند.
تصور ما اشتباه بود؛ اومیکرون به بستری یا مرگ میانجامد!
رکوردشکنی اومیکرون در جهان
به همین دلیل نگرانیهایی در خصوص شروع پیک ششم همراه با سویه اومیکرون در ایران به وجود آمده است. چه بسا به گفته پزشکان هماکنون مراجعان سرپایی افزایش پیدا کردهاند.
فزونی تستهای منفی بیماران کرونایی
واکسن بزنید!
این فوقتخصص بیماریهای عفونی با تاکید بر اینکه اومیکرون در کمین افراد واکسن نزده است، گفت: براساس آمارها افرادی که این روزها بر اثر کرونا فوت میکنند، واکسن نزدند. این افراد نمیخواهند بهایی بابت تزریق واکسن پرداخت کنند. آنها بر این باورند که دیگران واکسن بزنند تا آنها در مقابل واکسن مصون شوند. بنابراین آنها به دلیل ترس از عارضه واکسن با یک سهلانگاری جانشان را از دست میدهند. این در حالی است که واکسن نزدهها در معرض خطر مرگ قرار دارند. چرا که همانطور که پیشتر گفتیم افراد بسیاری در جامعه اومیکرون گرفتند و در سطح جامعه تردد میکنند اگر این بیماری را به یک واکسن نزده سرایت دهند، حال اگر در این بین یکی از آن واکسن نزدهها دارای بیماری زمینهای باشد، صددرصد جانش را از دست میدهد یا دچار درگیری ریوی حاد میشود.روزنامه جهان صنعت