راه اندازی یک رستوران همواره در ذهن افراد مرور میشود و از جمله اقدامات لذت بخش در صنعت غذاست. اما این راه اندازی همانند هر اقدام دیگری خود دارای چالش است. در صورتی که برای راه اندازی یک رستوران یا کافه رستوران ایده آل برنامه ریزی میکنید، بهتر است مواردی که در ادامه این لیست برای شما فرآهم نموده ایم را به دقت مطالعه کنید تا با حل چالش های موجود به رستوران دلخواه خود دست یابید:
نوع رستوران خود را مشخص کنید
نوع رستوران شما باید در تمام جنبه های کسب و کار شما، از خود غذا گرفته تا سبک خدمات مشتری شما، لحاظ شود. نوع رستوران شما باید در نام رستوران، طراحی آشپزخانه صنعتی و دکوراسیون شما نیز منعکس شود. قبل از انجام هر کاری باید نوع رستوران خود را در نظر بگیرید. میخواهید یک رستوران ایتالیایی داشته باشید و یا یک کافه رستوران و یا یک رستوران سنتی. مهم است پیش از انجام هر کاری نوع رستوران خود را مشخص کنید تا تمامی دیگر اقدامت از طراحی دکور تا نوشتن منو بر اساس آن شکل بگیرد.
مجوزات لازم برای بازگشایی رستوران را دریافت کنید
به غیر از مجوزهای تجاری و مجوزهای استاندارد مورد نیاز برای باز کردن رستوران، مجوزهای دیگری نیز وجود دارد که در صورت مدیریت یک رستوران، نیازمند توجه و پیاده سازیست. مطمئن شوید که تحقیقات خود را در مورد مقررات ایمنی مواد غذایی انجام دهید و لیستی از استانداردهایی که باید به آنها پایبند باشید ایجاد کنید.
موقعیت رستوران خود را انتخاب کنید
موقعیت مکانی یک رستوران می تواند آن را ایجاد یا به نابودی کشاند. دید و ترافیک افراد پیاده دو فاکتور مهمی است که در فرآیند انتخاب یک فضای تجاری باید در نظر گرفته شود. شما همچنین میخواهید اندازه و شکل داخلی را ارزیابی کنید تا تصمیم بگیرید که آیا برای راه اندازی رستوران شما مناسب است یا خیر. همه چیز به نوع رستوران شما باز میگردد. چه نوع رستورانی میخواهید؟
باید محلی که انتخاب میکنید با نوع رستورانتان همخوانی داشته باشد. شما نمیتوانید یک رستوران خانوادگی را در محله ای خلوت بنا نهید. همچنین محل شما باید از لحاظ میزان شلوغی و سر و صدا نیز بررسی شود چرا که فردی که به آرامش در حال خوردن غذا نیاز دارد نمیتواند در یک چهار راه شلوغ غذای خود را میل نماید.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی را تهیه کنید.
تجهیزات رستوران میتواند برای شما هزینه بر باشد، بنابراین شما میخواهید هنگام انتخاب خرید بهترین و بهینه ترین تجهیزات را برگزینید. همه چیزهایی را که کاملاً نیاز دارید و به منوی شما بستگی دارد در مقابل آنچه می خواهید، از تجهیزات آشپزخانه صنعتی گرفته تا دکوراسیون اتاق ناهارخوری را فهرست کنید. در ادامه ما لیستی را برای راحت تر کردن مسیر شما آماده نموده ایم:
تجهیزات آشپزی بنای هر آشپزخانه صنعتی را تشکیل میدهد. هنگام انتخاب تجهیزات آشپزی برای رستوران خود، حتماً به این فکر کنید که بیشتر از چه تجهیزاتی استفاده می کنید. در اینجا لیستی از تجهیزات ضروری پخت و پز برای رستوران ها آمده است:
فر: این قطعه همه کاره از تجهیزات را می توان برای پخت، برشته کردن، پختن و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد. در نتیجه، یک فر (یا اجاق های متعدد، بسته به کسب و کار شما) ضروری است.
سرخ کن: در حالی که سرخ کن ها برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده، مرغ و سایر موارد دلخواه مشتری ایده آل هستند، می توانید از آنها برای سرخ کردن انواع غذاها استفاده کنید.
کباب پز: کباب پز پایه اصلی در غذاخوری است و می تواند برای انواع روش های پخت و پز استفاده شود.
تجهیزات نگهداری: کابین های نگهدارنده، غذای شما را در دمای خاصی نگه می دارند، که آنها را برای نگهداری غذا تا زمانی که آماده سرو شود یا نانها را قبل از پخت، ایدهآل نگهمیدارد.
توستر: اگر قرار است رستوران شما برای صبحانه باز باشد، یک توستر تجاری برای نان و شیرینیهایتان ضروری است.
اسپرسو ساز: قهوه یک نوشیدنی محبوب است و یک افزودنی عالی به سرویس نوشیدنی شماست، حتی اگر کافه را در رستوران خود در نظر نگرفنه اید.
مایکروویو: مایکروویو روشی مناسب برای گرم کردن سس ها، یخ زدایی مواد غذایی منجمد و گرم کردن مجدد محصولات است.
یخچال: یخچال ها دارای انواع گوناگونی هستند و در سایز های مختلف موجود اند. به داشتن تنها یک یخچال اکتفا نکنید چرا کهاین احتمال وجود دارد که رستوران شما به ترکیبی از انواع مختلف یخچال ها نیاز داشته باشد.
فریزر: فریزرها مانند یخچال ها در اندازه ها و سبک های مختلف مطابق با نیازها و ظرفیت های غذایی شما موجود میباشند.
به چیدمان آشپزخانه توجه کنید
اگر بازدهی و سرعت سرویس دهی برای شما اهمیت دارد بهتر است از ابعاد و البته نوع چیدمان وسایل در آشپزخانه خود غافل نشوید. اگر ابعاد آشپز خانه شما محدود است پس بهتر است درست انتخاب کنید. از مهم ترین راهنمایی های برای خرید تجهیزات رستوران میتوان به در نظر گرفتن فضا اشاره کرد. امکانات به شدت مهم و با اهمیت هستند اما گنجایش آشپزخانه شما مهم تر است.
در آشپزخانه شما کارکنان باید بتوانند به راحتی به فعالیت خود ادامه دهند و تجهیزات دست و پا گیر آنان نباشد همچنین دسترسی به تجهیزات آسان باشد و آنها در جای مناسب نصب شده باشند تا باعث سردرگمی کارکنان نشوند. پس از قرار گیری تجهیزات، چیدمان آشپزخانه صنعتی اهمیت ویژه ای پیدا میکند. تمامی تجهیزات خریداری شده باسد به درستی در کنار یکدیگر قرار گیرند تا گردش کار در آشپرخانه شما حفظ شده و هر کاربر و یا هر فرد در رستوران شما به سادگی به تمامی ابزار های مورد نیاز خود در آشپزخانه صنعتی دست یابد.
سخن پایانی
همانطور که در ابتدای مقاله نیز به آن اشاره شد. راه اندازی رستوران یک پروسه سخت است و البته نیازمند رعایت نکات بسیاری میباشد. بهتر است راه اندازی و تجهیز آشپزخانه صنعتی رستوران خود را به فیدار سورن واگذار کنید تا علاوه بر دریافت هر آنچه که برای داشتن یک آشپزخانه موفق نیاز دارید، به مشاوره در انتخاب منو و 1 سال گارانتی بر روی تمامی تجهیزات آشپزخانه خود بهره مند شوید. انتخاب فیدار سورن هوشمندانه ترین انتخاب موجود است چرا که زمان زیادی برای برنامه ریزی بر برنامه های آینده رستوران خود خواهید داشت.
** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است