کد خبر 127726
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۱

رييس سازمان صداوسيما گفت: جوانان نه تنها فريب عمليات رواني دشمنان را نمي‌خورند بلكه با آن مقابله به مثل مي‌كنند و در اين شرايط توانمندي آنان در حوزه‌هاي اجتماعي بسيار مهم است.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، سيد عزت‌ الله ضرغامي در مراسم اختتاميه جشنواره حضرت علي اكبر كه صبح امروز ـ سه شنبه ـ در سالن همايش‌هاي سازمان صداوسيما برگزار شد، گفت: عمليات رواني در حال حاضر سنگين‌تر از هر زمان ديگري در حال انجام است. جنگ اقتصادي نيز واقعيت دارد. جواناني كه دست به قلم مي‌برند مي‌توانند فضاسازي كنند اگرچه در زمينه‌ اقتصادي مشكلاتي داريم اما نبايد به گونه‌اي عمل كنيم كه توانمندي‌ هاي ايران ناديده گرفته شود.

وي با اشاره به عمليات رواني دشمنان ايران اظهار كرد: آيت الله منتظري در مقطعي قائم مقام رهبري محسوب مي‌شد و از سطوح بالاي فقاهت برخوردار بود علاوه بر آن سابقه زندان و شكنجه در زمان رژيم پهلوي را داشت اما به اعتراف گروهي كه مسؤول انجام عمليات رواني بودند و بعدها دستگير شدند، آنان با توجه به خصلت‌هاي آيت الله منتظري مانند ساده‌انديشي و عاطفي بودن تلاش كردند كه روي او عمليات رواني انجام دهند و با اين اقدامات آنان كار به جايي رسيد كه آيت الله منتظري در مقابل امام (ره) ايستاد.

رييس سازمان صداوسيما افزود: در دوران فتنه نيز اين عمليات رواني بلاي جان برخي خواص شد و آنان راه را كج رفتند و دشمنان ايران در جريان فتنه پايلوت بسيار مهمي از عمليات رواني خود را امتحان كردند اما جوانان نه تنها گول اين اقدامات را نمي‌خورند بلكه با آن مقابله به مثل مي‌كنند.

ضرغامي در ادامه گفت: خيلي مواقع خواص بيشتر از جوانان گول مي‌خورند، آنان در قيد و بند منافع و وابستگي‌هايي هستند كه اميدواريم در جهت قرب خدا باشد و نه اهداف شيطاني. اما به خاطر همين قيد و بندها فريب مي‌خورند. اما جوانان به علت روح پاكشان كمتر منحرف مي‌شوند و اگر دچار انحراف شدند امكان بازگشت آنها به راه راست وجود دارد.

ضرغامي تاكيد كرد: اگر جواني ظاهرش مثل ما نيست و برخي حرف‌ها را با شجاعت مي‌زند نبايد تصور كنيم كه او غيرخودي است با اين تعبير تمام جوانان خودي محسوب مي‌شوند.

وي افزود: متاسفانه در حال حاضر همه مسائل سياسي شده است اگر خواص از جوانان فاصله بگيرند نوعي درباره آنان اظهار نظر مي‌شود و اگر با جوانان تعامل برقرار كنند به مسائل ديگري متهم مي‌شوند.

وي در ادامه با اشاره به نقش جوانان در جنگ نرم اظهار كرد: جوانان انقلابي و حزب‌اللهي بسيجي نقش مهمي در جنگ نرم دارند و يكي از وظايف آنان جذب جوانان است؛ البته ممكن است اين كار هزينه داشته باشد ولي اين هزينه مي‌تواند به فايده تبديل شود.

رييس سازمان صدا و سيما تاكيد كرد: وظيفه ما در اين رسانه جبران كاستي‌هاست؛ علاوه بر آن بايد تلاش كنيم تا نخبگان و برگزيدگان را در رشته‌هاي مختلف به مردم معرفي و به اين طريق چهره‌سازي كنيم و اگر در اين زمينه به گونه‌اي مطلوب عمل كنيم، مي‌توانيم در رشد و ارتقاي جامعه موثر باشيم.

ضرغامي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود اظهار كرد: الگوسازي و چهره‌سازي مساله مهمي است كه در رشد و ارتقاي يك جامعه پويا اهميت دارد. برخي دستگاه‌هاي فرهنگي در اين زمينه موفق بوده‌اند اما برخي ديگر موفقيتي حاصل نكرده‌اند.

ضرغامي در ادامه اظهار كرد: گاهي اوقات يك نفر شايستگي‌هاي مختلفي داشته است اما به امان خدا رها شده و نتوانسته است از جايگاه خود حفاظت كند و اين ظرفيت ارزشمند به هدر رفته است.

وي تاكيد كرد: افرادي كه در جشنواره‌هايي مانند جشنواره علي اكبر (ع) موفق به كسب جايزه مي‌شوند، احساس برجستگي مي‌كنند و نسبت به گذشته تفاوت‌هاي اصلي پيدا مي‌كنند و رفتار، منش، كنش و واكنش آنان نسبت به گذشته متفاوت مي‌شود. اين افراد بايد تلاش كنند ظرفيت‌ها و ارزش‌هاي بالفعل خود را حفظ كنند علاوه بر آن در جهت ارتقاي برجستگي‌ها و ويژگي‌هاي خاص خود بكوشند.

وي تاكيد كرد: جوانان در ابتداي راه هستند و شايستگي‌هاي زيادي در آينده مي توانند از خود بروز دهند. ممكن است بعضي از افراد نخبه به شهرت برسند اين در حالي است كه وقتي كسي به شهرت مي‌رسد مجموعه‌اي از آسيب‌ها و بلاها به سراغش مي‌آيد.

وي تصريح كرد: ما در صداوسيما به خوبي اين مساله را حس مي‌كنيم اما اگر كسي خود را پيش از به شهرت رسيدن تربيت نكند شهرت مي‌تواند تاثيرات مخربي براي او به همراه داشته باشد.

وي در ادامه اظهار كرد:‌ ارزش‌ها و ظرفيت‌هاي زيادي در كشور داشته‌ايم كه اين ويژگي‌ها به خاطر بي توجهي از بين رفته است. براي پيشگيري از اين وضعيت ابتدا بايد به اين نكته توجه كنيم كه پس از به شهرت رسيدن از انديشه‌ها و رفتار خود مراقبت كنيم. بخش زيادي از توصيه‌هاي مقام معظم رهبري نيز مربوط به تقوا و خويشتن‌پايي است.

رييس سازمان صدا و سيما افزود: در خيلي از عرصه‌ها عقب مانده هستيم و آسيب‌هاي زيادي دامن ما را گرفته است چرا كه در جواني برخي از فضايل را در خود نهادينه نكرده‌ايم.

وي تصريح كرد:‌ اگر فرد در مسير شكل‌گيري شخصيت خود تلاش كند و در جهت تقوا گام بردارد انجام كارهاي اخلاقي براي او به عادت تبديل مي‌شود و نمي‌تواند خلاف اين رويه عمل كند.

وي در ادامه گفت: جواني نعمت بسيار بزرگي است و بسياري از خلاقيت‌ها در اين دوره سني بروز پيدا مي‌كند. در ايران بسياري از افرادي كه به مقام‌هاي استثنايي رسيده‌اند از علما گرفته تا هنرمندان، در جواني به اين رتبه‌ها دست پيدا كرده اند چرا كه يك جوان از آزادي ذهن، دور بودن از قالب‌ها و كليشه‌ها، ميل به تبرج (از ديدگاه مثبت آن) برخوردار است.

ضرغامي در پايان گفت: مديريت داشته‌ها در كشور فراموش مي‌شود؛ اين در حالي است كه در دوران جنگ تحميلي افرادي مانند حسن مقدم تلاش مي‌كردند كه با استفاده از داشته‌ها بهترين عملكرد را داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس