به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، علي اكبر متكان با اشاره به آخرين وضعيت دوركاري در دانشگاه هاي كشور، گفت: دوركاري طبق معمول وجود دارد اما تعداد آن زياد نيست.
وي با اشاره به علت عدم استقبال از دوركاري در دانشگاهها، گفت: در اين خصوص فرهنگسازي و سياستگذاريهاي لازم صورت نگرفته است.
وي با بيان اينكه بايد مشخص شود كه دوركاري در كجا، چه رشتههايي و چه مشاغلي بايد صورت گيرد افزود: زيرساختها مشكل بسيار بزرگي نيست چرا كه بسياري از همكاران ما حتي در منازل مسكوني خود به اينترنت دسترسي دارند.
وي با بيان اينكه عدم اطلاعرساني و تعاريف بيشتر در خصوص دوركاري يكي از علتهاي تقاضاي كم نيروي انساني از دوركاري است، افزود: نياز است كه دوركاري بيشتر مورد مطالعه قرار گيرد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا افراد دوركار در دانشگاهها از امتيازات ويژهاي برخوردار ميشوند، گفت: با توجه به اينكه اين مساله جابجايي و يا انتقال نيست، آنان از امتيازاتي كه در زمان حضور بهرهمند ميشدند همچنان ميتوانند استفاده كنند.
متكان در خاتمه با بيان اينكه دوركاري ميتواند بسياري از مشكلات دانشگاهيان را برطرف كند، افزود: اين در حالي است كه اين مساله بايد به خوبي طراحي شود تا دستگاهها و وزارتخانهها بتوانند از منافع آن استفاده كنند.
معاون اداري مالي وزارت علوم با بيان اينكه تعداد متقاضيان دوركاري در دانشگاهها زياد نيست، گفت: نياز است كه در مورد دوركاري مطالعه بيشتري صورت گيرد و دستورالعملهاي مورد نياز ابلاغ شود.